Luk fuldskærm
Solgt
Skøn landejendom med et væld af muligheder
Nu har du mulighed for at erhverve en spændende landbrugsejendom beliggende kun 2 km fra Skovlund og ca. 7 km fra Ansager. Fra ejendommen er du hurtig på Tingvejen, der går mellem Grindsted og motorvejen E20.
Der bliver i løbet af 2021 etableret cykelsti ved ejendommen, så børnene trygt kan cykle i skole.

Ejendommen har et tilhørende areal på 17,87 ha, hvor ca. 15,39 ha er støtteberettiget agerjord. Hovedparten af jorden ligger sammen med bygningsparcellen - et par mindre stykker ligger lidt fra ejendommen. Hvis du ikke skal bruge alt jorden selv, er der god mulighed for at frasælge noget. Du kan fint få plads til dine heste og have foldene lige ved bygningerne.

Der er et rummeligt stuehus med et samlet boligareal på 210 m2, hvor 79 m2 udgør 1. salen. Boligen har et præsentabelt look med en stor kvist med overdækket balkon.

De tilbageværende driftsbygninger åbner op for et væld af anvendelsesmuligheder. I den tidligere stald er der indrettet vaskerum og fyrrum. I den gamle kostald er der højt til loftet og her kan du indrette til dit eget værksted, lager eller hestestald - her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Her er der tale om en rigtig spændende ejendom, der absolut bør ses. Kontakt Agriteam Varde 75211644 for fremvisning.

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler