Luk fuldskærm
Solgt
Landejendom med egen sø og 5,7 ha jord
Søger I det perfekte landsted at slå jer ned? Så skal I se nærmere på denne ejendom, som er placeret i naturskønne omgivelser mellem Rødding og Skodborg. I kan glæde jer til 120 kvadratmeter stuehus, hvor I kan få lov til at sætte jeres helt eget præg . Herudover er der store udhuse, der tæller garage, stald og lade, velegnet til mange formål.

I bliver ejere af hele 5,7 hektar jord, hvor af ca. 5.36 hektar er støtteberettiget agerjord og ca. 0,25 er eng. Herudover er der en dejlig have og prikken over i'et må være den lille sø, som ligger lige i baghaven. Her kunne det være oplagt at lave sit eget lille shelter, så man kan overnatte hernede på en dejlig sommernat.

Med den skønne natur lige uden for døren får I fred og ro til at etablere jer et moderne hus, der kan fungere til en familie anno 2021. Huset ses med røde mursten og hvide vinduesrammer, og indendøre venter jer et køkken-alrum, der kan samle hele familien. Alrummet kan blive en endnu mere central del af hjemmets hjerte, hvis man bryder én af væggene ned, så rumforløbet mellem stue og køkken kommer til at få et bedre flow. Yderligere på stueplan er der et badeværelse med brus samt et bryggers med direkte udgang til stalden. Første sal står mere eller mindre rå, og byder i grundplan på husets soveafdeling med i alt tre værelser og en repos.

Udhuset har tre anvendelige rum samlet under ét tag, og I kan blandt andet se frem til en rummelig garage med to porte og højt til loftet, en lade og en gammel stald, hvor der før i tiden blev holdt dyr.

Indkøb kan klares i den nærliggende by, Skodborg, og det er også her børnene vil få deres daglige gang.

Vil I se mere så kontakt os på tlf.: 75211644 så kommer vi og viser herlighederne frem.

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler