Luk fuldskærm
Solgt

Kvægejendom ved Lendum, Frederikshavn Kommune

I fredeligt og særdeles naturskønt og kuperet område ligger denne velholdte kvægejendom lidt udenfor Lendum, med et areal på ca. 81,38 ha, heraf ca. 76 ha dyrkbart EU berettiget areal.

Lendum byder på skole, SFO, et aktivt fritids- og kulturliv med sportshal og et Kultur- og Borgerhus, praktiserende læge, institution og lokale indkøbsmuligheder i Dagli' Brugsen. Der er knap 13 km til Frederikshavn, hvor der er et større bycentrum og mulighed for en smuttur med færgerne til Sverige, Norge eller Læsø.

Gården er omgivet af marker, og her er den skønneste panorama-udsigt.

Ejendommen består af et stuehus med 276 m2 beboelse i 2 plan og en nært beliggende gæstebolig med mulighed for udlejning. Der er komplet anlagt stalde til kvægbrug, malkerum med mælketank, lade og maskinhus samt 2 gylletanke. Der medfølger en tidssvarende maskinpark. Der er anlagt voliere til hønsehold og drivhus.

Løsdriftsstald opført i 2002 af søsten-elementer med kap. til 110 køer samt 80 ungdyr med foderbord i midten. Der er skraber og gardiner. Prima SDM besætning med en ydelse på ca. 10.000 kg EKM pr. ko.

Maskiner medfølger iflg. specifikation.
Endvidere er der foderlade, garage samt ældre maskinhus. Støbt plads med 4 køresiloer.

En velbeliggende kvægejendom med godt arbejdsvenligt produktionsanlæg, velholdt med stor orden overalt.

Yderligere information om ejendommen på YouTube, drone foto under Plowing and feeding film Gerard 2016, klik her for at se linket

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket

Yderligere oplysninger alene ved henvendelse til Poul Skalborg, Agriteam Viborg/Aars ApS, tlf.nr. 2062 7228, mail ps@agriteam.dk.

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler