Luk fuldskærm
Ny pris
Hyggelig landejendom med værksted og gildesal
Med kun ca. 1,2 km til Ansager By finder I denne ejendom. Ejendommens tilhørende arealer grænser op til Elbæk Plantage, hvilket er med til at give et rigt dyreliv.

Ejendommens areal består af ca. 2 ha, hvor ca. 1,5 ha er permanent græs, hvortil kommer en sø lige uden for døren. Restarealet er bygningsparcel, læhegn, vej m.v. Alt ligger samlet ved ejendommen.

Stuehuset fremtræder pænt og er med et samlet reg. boligareal på 120 m2, heraf 40 m2 på 1. sal. Hertil kommer et areal som tidligere er stald, men i dag er indrettet med bryggers/vaskerum, badeværelse samt værelser. Stuehuset er løbende renoveret med bl.a. vinduer og køkken m.v. og fremtræder derfor pænt. Indretningen gør det muligt både at have en forældre afdeling samt børne afdeling.

Der er opført en udestue mod have arealet med tag fra 2019.

De tilhørende driftsbygninger som bl.a. er indrettet med gildesal, værksted, garage, lade og maskinhus gør det muligt at have pladskrævende interesser eller erhverv på ejendommen.

Ejendommen ligger som nævnt tæt på Ansager by, hvor I bla. finder daginstitution, skole til og med 9. klasse samt indkøbsmuligheder.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler