Luk fuldskærm
Solgt
HESTE - HOBBYVÆRKSTED - AKTIV LANDSBY
Leder du efter ejendommen, hvor der er plads til heste, højt til loftet, hobbyværksted, plads til familien og tæt på aktiv landsby - så kig med her!

Her får du en ejendom, som ligger i udkanten af landsbyen Østrup, som er en aktiv landsby med godt sammenhold, flere årlige arrangementer - bl.a. Sommerfest, Fastelavnsfest, Julefrokost (denne er sammen med nabo landsbyen Vognsild) og et flot udvalg af fritidsaktiviteter til mange aldre, bl.a. gymnastik (Minihal Vestrup), petanque, fodbold, spejder (Vestrup), derudover kan man nyde Østrups fælles arealer ved stadion eller ved Himmerlandsstien. Få kilometer fra ejendommen ligger Vestrup Skole med klasserne 0.-6. - på samme matrikel finder vi den lokale landsbyordning med vuggestue og børnehave - det vil sige, at børnenes hverdag kan være på samme matrikel fra 0 år til og med 6. kl. Dette giver også anledning til en fin overgang fra og til de forskellige institutioner.

Få hundrede meter fra ejendommen kan man gå/cykle på Himmerlandsstien for at tage ud og nyde naturen i både nord- og sydgående retning.

Selve stuehuset står indflytningsklar til familien som ønsker at bo med godt med plads. Stuehuset rummer med sine godt 230 bolig m2, bryggers med opgang til 1. sal, herefter går vi ind i lyst køkken/alrum med lysindfald fra både gårdsplads og have og her fra er der udgang til sydvendt terrasse, videre går vi ind i opholdsstue med lækkert lysindfald fra syd og videre ind i spisestuen, der ud over er der forgang, soveværelse samt badeværelse i stueetagen. 1. salen er indrettet med 3 rummelige værelser, fordelergang samt badeværelse.

Driftsbygningerne indeholder garage, værksted, fyrrum, stald med bokse, hvor der er direkte udgang til folde mod nord (ca. 1 ha.) samt stort høloft - som kan danne rammerne til en masse kreative idéer.

Selve ejendommen ligger ganske centralt i forhold til handelsbyer og større byer, så dagligdagens gøremål, så som indkøb, daginstitutioner kan nås inden for en overkommelig køretur:
Offentlig transport: i Østrup
Vestrup skole: 2 km. (med cykelsti det meste af vejen)
Aars: 8 km.
Aalestrup: 7,7 km.
Viborg: 39 km.
Hobro: 26 km.
Aalborg: 49 km.

Der er mulighed for at tilkøbe mere jord - der gøres opmærksom på, at det vil kræve en genoprettelse af landbrugsejendom og dette kræver godkendelse ved Landbrugsstyrelsen. Omkostninger og gennemførelse til genopretning samt tilkøb er sælger og mægler uvedkommende.

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Messevej 1

9600 Aars


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler