Luk fuldskærm
Solgt
Fredeligt beliggende nedlagt landbrug
Velbeliggende nedlagt landejendom, med et godt stuehus og nogle gode driftsbygninger.

Her er ca. 3 km til skolen i Lindknud, hvor der også er indkøbsmuligheder. Der er skolebus fra Hovborgvej også til friskolerne i Læborg og Gjerndrup.

Den tilhørende grund på 4.375 kvm er beliggende primært øst for bygningerne, og er i dag udlagt i have/græs.

Stuehuset er iflg. BBR opført 1962. Grundarealet er på 150 kvm. Boligarealet i alt er på 190 kvm. Opført i letbeton pudset og hvidmalet. På taget er der pålagt rødt bølgeeternit.

Huset er indrettet med køkken, 2 værelser, 2 stuer og 2 badeværelser i stueetagen og entre med trappe til 1. salen. Her er udgang til terrassen fra stuen. Her er direkte adgang fra garagebygningen. Førstesalen er indrettet med 2 værelser, soveværelse, trapperepos og lille toilet.

Den vestvendte garagebygning er iflg. BBR oprindeligt opført i 1920, men ombygget/renoveret i 1958. Grundareal på 180 kvm. Opført i letbetonsten, pudset og hvidmalet. På taget er der pålagt rødt tag af bølgeeternit. Ledhejseport i gavl. Opført i stålspær og åben til kip, så der er mange anvendelsemuligheder.

Tidligere maskinhus. Iflg. BBR opført i 1900. Grundareal på 120 kvm. Indrettet til garage, fyrrum, mv. Opført i letbetonsten, pudset og hvidmalet. På taget er der pålagt rødt tag af bølgeeternit.

Udhus. Iflg. BBR opført i 1900. Ombygget i 1965. Grundarealet er på 100 kvm. Opført i letbetonsten, pudset og hvidmalet. på taget er der pålagt røde bølgeeternit plader. Pt. udnyttet til hønsehus mv.

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Brørup


Nørregade 12

6650 Brørup


75 38 20 00

broerup@agriteam.dk

Besøg mægler