Luk fuldskærm
Solgt

Hyggelig ejendom tilbagetrukket fra vejen beliggende i fredelig og ugeneret omgivelser.
Ejendommen ligger midt i naturen, og med kort afstand til kongeåen. Her kan drømmen om mindre husdyrhold realiseres, der hører nemlig hele 7 ha til. De 3 ha ligger ned til Kongeåen, hvor der kan fiskes - der følger fiskeret med til ejendommen. Fra adressen er der blot ti minutters kørsel til Ribe og cirka en halv time til Esbjerg, Vejen og Kolding.

Ejendommen består af en solid rødstensvilla opført i 1969 og rummer 163 velfordelte boligkvadratmeter. Der er derudover to charmerende og stemningsfulde staldbygninger på i alt 700 m2. Det hele er omkranset af en stor velholdt og nem have, med enkelte bede og store flotte bøgetræer.
Med tre indretningsvenlige værelser samt både badeværelse og gæstetoilet er her gode betingelser for hverdagslivet. I får også et lækkert køkken-alrum med udgang til en stor østvendt træterrasse i haven, ligesom I får en stor, lys vinkelstue med pejs og et skønt kig gennem brede vinduesflader til de idylliske, grønne omgivelser mod både syd og vest.

Nærmeste landsby, Tobøl og Kalvslund der ligger bare fem minutter cykeltur borte. Her finder I blandt andet et forsamlingshus, hal og en rideklub.

Ring, og lad os arrangere en fremvisning!

BESIGTIGELSE AF EJENDOMMEN KAN KUN SKE EFTER AFTALE MED VORT KONTOR

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler