Luk fuldskærm
Solgt

Ring for drøftelse af pris eller send et bud.

Ejendommen er beliggende i Silkeborg Kommune ved Vinderslev få kilometer fra Kjellerup. Driften er baseret på planteavl samt på produktion af slagtesvin med tilladelse til ca. 7.200 svin. Produktionen foregår i både ældre og nyere bygningerm hvor produktionen dog pt. er indstillet.

Ejendommen har været drevet sammen med ejendommen Pederstrupvej 30, der er en planteavls/slagtesvineejendom med produktion af 8.500 slagtesvin og med 95,5 hektar. Den ligger i kort afstand og er også til salg. Den samlede produktion på de 2 ejendomme var således 15-16.000 slagtesvin fra ca. 30 kg.

Der er 35 hektar til ejendommen, hvor de ca. 30 hektar er i omdrift. Disse er udlejet for 2018. Arealerne ligger tæt på bygningsparcellen og jorden er lerblandet jord med god dyrkningssikkerhed.

Til ejendommen hører rødstensstuehus, opført i 1906, tilbygget i 1972 og senere moderniseret. 177 kvm i grundplan med udnyttet tagetage. Opvarmning med pillefyr kombineret med varmepumpe.

Den primære produktion er sket i slagtesvinestalden fra 2010, der er opdelt med 3 sektioner og udleveringsafdeling med både vand og foder, så den kan bruges i produktionen. Dertil findes der yderligere ældre stalde funktionelle 440 stipladser. Her er maskinhus og foderlade med siloer og blanderi. Blanderiet og elevatorer til korn m.m. må forventes at skulle renoveres ved ibrugtagning. Her far er alt foder til begge produktionssteder blandet. Der findes 2 gyllebeholdere med overdækning og alarm.

Begge ejendomme er finansieret af Nordea, der ikke afviser at kunne medvirke ved en købers finansiering af driften. Aktuel belåning med realkredit er ca. 7,2 mio. for denne ejendom.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler