Luk fuldskærm
Planteavlsejendm med ugeneret beliggenhed nær Horne
I smukke, naturrige omgivelser lidt udenfor Horne ligger denne velholdte planteavlsejendom, som venter på at danne rammen om jeres hverdag. Her venter jer de bedste betingelser til dyrehold i de mange bygninger udenfor, og så befinder huset sig samtidig i rolige omgivelser, hvilket giver jer muligheden for at være ugeneret.

Ejendommen fremtræder med rød murstensfacade, hvide vinduesrammer og døre samt mørkt tag. Indenfor venter jer 264 m2 fordelt over halvandet plan, som gennemgående præsenterer sig lyse og indbydende. I stueetagen kommer I til køkkenet med optimale opbevaringsløsninger og alle nødvendige hvidevarer. Vinkelstuen indrettes med en spiseplads og en sofagruppe, og yderligere inkluderer denne etage også et bryggers, et badeværelse samt to værelser, der kan indrettes, som I ønsker det.

Videre leder trappen jer op til førstesalen, der råder over et badeværelse med badekar samt fire værelser, og endelig en stue, som kan anvendes efter jeres behov.

Udenfor får I fornøjelsen af hele 32,4 hektar jord, der beriger jer med flere og brugbare udbygninger, herunder en lade såvel som en stald med flere bokse, så I blandt andet kan holde heste, hvis dette ønskes. Den store grund inviterer til rolige stunder, og hertil er der også egen sø, hvilket samlet giver jer de flotteste omgivelser at være i. Sommerdagene tilbringes i havemøblerne, og på samme tid har børnene de bedste rammer til at lege og skabe minder på græsplænen.

De omkringliggende marker består af ca. 21,72 ha støtteberettiget agerjord, ca. 5,22 ha permanent græs med MVJ tilsagn og ca. 2,99 ha udlagt til rekreative formål. Ved ejendommen er der yderligere arealer som kan inddrages til mark.

Afslutningsvis skal beliggenheden fremhæves, da I med adresse på Vr Bjerremosevej 23 får en rolig og nydelig placering omgivet af naturen og de åbne vidder. Herudover er hverdagens gøremål i form af skole og daginstitution at finde i Horne cirka tre kilometer væk, hvor du også finder indkøb.

Kan I se jer selv bo her? Så kontakt os allerede i dag for at høre nærmere.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler