Skip to the content

LANDBRUGSEJENDOMME TIL SALG


Hos Agriteam finder du et stort udvalg af alle former for landbrugsejendomme til salg, som vi sælger på vegne af vores kunder over det meste af landet.

Uanset hvilken af vores landbrugsejendomme til salg, du har interesse i, så er du som køber hos Agriteam sikret, at salget varetages af et netværk af professionelle ejendomsmæglere. Vi sætter os grundigt ind i hver enkelt sag, når vi tager en landbrugsejendom til salg. Og derudover har vi naturligvis kendskab til og viden om den gældende lovgivning, finansieringsmuligheder og alt det andet, som sikrer et godt salg af en landbrugsejendom. Både for køber og for sælger.

Vi har altid et stort udvalg af landbrugsejendomme til salg. Fra nedlagte landbrug til store produktionslandbrug med kvæg, svin eller planteavl. Du får nemt et overblik over vores mange landbrugsejendomme på vores hjemmeside.

Herudover markedsfører vi også vores landbrugsejendomme på andre boligportaler og sider med specielt fokus på landbrugsejendomme til salg.

Vores kompetente team af dedikerede ejendomsmæglere har alle specialiseret sig i salg af landbrugsejendomme og sikrer dig derfor adgang til den seneste viden og lovgivning i forhold til salg af landbrugsejendomme.

Heruder kan du se et udpluk af de landbrugsejendomme vi har til salg i øjeblikket. Du kan finde mange flere landbrugsejendomme til salg på hjemmesiden.

Har du spørgsmål til nogle af vores landbrugsejendomme, så er du velkommen til at kontakte den lokale mægler på ejendommen.  

Outro Strip

Mauris ante augue, fringilla non accumsan at, imperdiet vel ipsum. Nunc hendrerit, felis nec hendrerit varius, lacus leo euismod mi, a pulvinar sapien libero.