Skip to the content

LANDBRUGSMÆGLER


Agriteam er et samarbejde af professionelle og uafhængige landbrugsmæglere, som alle er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening. Som landbrugsmæglere har vi særligt fokus på køb og salg af alle former for landbrugsejendomme.

Hvad enten du står som køber eller sælger, så er salget af en landbrugsejendom en vigtig og betydningsfuld beslutning, hvor du skal være i trygge hænder hos din landbrugsmægler. Med Agriteam som din landbrugsmægler vælger du også seriøs rådgivning, tillid og troværdighed.

Hos Agriteam er vi et team af dedikerede landbrugsmæglere fordelt på byerne Horsens, Brørup, Varde, Randers, Viborg/Aars og Storvorde. I hver af vores forretninger finder du landbrugsmæglere med stort lokalkendskab og et omfattende netværk, der sikrer et trygt salg af netop din landbrugsejendom.

Ved at vælge en landbrugsmægler fra Agriteam er du sikret en solid indsats for at finde den helt rigtige løsning. Og vi kan altid se både sælger og køber i øjnene efter endt handel. 

Søger du en landbrugsmægler i Horsens med stort lokalkendskab, så kontakt Agriteam Horsens.

Er du ude efter en landbrugsmægler i Brørup med mange års erfaring, så kontakt Agriteam Brørup.

Længere mod syd finder du en kompetent landbrugsmægler i Varde - kontakt dem her.

I Himmerland med base i Aars finder du også en landbrugsmægler i Agriteam. Kontakt dem lige her.

Outro Strip

Mauris ante augue, fringilla non accumsan at, imperdiet vel ipsum. Nunc hendrerit, felis nec hendrerit varius, lacus leo euismod mi, a pulvinar sapien libero.