Skip to the content

AGRITEAM STORVORDE


Agriteam Storvorde er en erfaren mæglerforretning, som formidler alle former for landbrugsejendomme i store dele af Nord- og Midtjylland. Gennem de senere år har omsætningen af fritidsejendomme fået lidt større vægt, der omsættes også villaer – ligesom fritidsboliger også indgår i udbuddet. Vores speciale er stadig formidling af produktionsejendomme og natur-/lystejendomme, hvor vi har god kontakt til landbrugets rådgivere og de specialister der ved noget om planteavl, husdyrbrug, juletræer, miljø m.v.

I dag dækkes Nordjylland og Midtjylland med aktiviteter i: Viborg kommune, Vesthimmerland kommune, Skive kommune, Rebild kommune, Aalborg kommune, Mariager Fjord kommune, Morsø kommune, Thisted kommune, Holstebro kommune og Silkeborg kommune. Men vi rykker også gerne ud i Vendsyssel til Jammerbugt kommune, Frederikshavn kommune, Brønderslev kommune og Hjørring kommune ligesom vi også kommer mod vest til Lemvig, Struer, Herning og Ikast Brande, samt til Djursland.

Agriteam Storvorde indgår i Agriteam Viborg/Aars - Vi er selvstændige og uafhængige og garanterer altid en uvildig rådgivning baseret på erfaring og godt lokalkendskab - og ser det som en fordel ikke at binde os til bestemte samarbejdspartnere. Vi vægter diskretion, grundighed og loyalitet og ser det som vores vigtigste opgave, at du som kunde føler dig i trygge hænder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en gratis og uformel snak, hvad enten du er i markedet for at købe eller sælge – eller du bare har brug for et godt råd.

Følg os på vores facebookside her.

KONTAKT OS

Agriteam Storvorde
Poul Skalborg

Messevej 1
9600 Aars

Mobil: 2062 7228

ps@agriteam.dk 

Ib Bjerregaard
Agronom og Ejendomsmægler, MDE
Ansvarlig indehaver og direktør
  

Uddannet landbrugsrådgiver og tidligere mælkeproducent.

ib@agriteam.dk

51843196

  

Poul Skalborg
Landbrugsformidler
  

Uddannet i finansielrådgiving med speciale landbrug samt lederuddannet.

ps@agriteam.dk

20627228

Bettina Sæderup
Ejendomsmægler MDE og planlægning af markedsføring
Indehaver, Køberrådgiver m/TRYGHEDSMÆRKE fra DE

Uddannet advokatsekretærHU og revisionsassistent med speciale i landbrug.

bs@agriteam.dk

30477128

Camilla Mia Madsen
Sagsbehandler

Uddannet advokatsekretærHU og kontorassistent.

cm@agriteam.dk

22389502