Nørregade 12

6650 Brørup

Agriteam Syd ApS

– Din landbrugsmægler i Brørup


Agriteam Syd er en fusion mellem Agriteam Varde og Agriteam Brørup som hver især har mere end 30 års erfaring inden for salg af landbrugsejendomme i det vestjyske, midtjyske, syd- og sønderjyske område, i dag Region Midtjylland og Region Syddanmark.

Vi har indgående kendskab til omsætning af produktions-, lyst- og skovejendomme i alle kategorier.
Firmaet udpeges og anvendes ofte ved vurderingsopgaver samt syns- og skønssager for retten og andre professionelle aktører. Vi har kontorer i Varde og Brørup, og dækker herfra hele området.
Hos Agriteam Syd er du altid sikker på en uvildig og professionel rådgivning - uanset om du er i markedet for at sælge eller købe landbrugsejendomme.

Vi er uafhængige og varetager kun dine interesser i forbindelse med salg eller køb, og sikrer dig en professionel sparring på grundlag af vores store erfaring, netværk og specialviden. Vi samarbejder gerne med dine rådgivere og yder fuld diskretion indtil andet er aftalt.

Bag Agriteam Syd står ejendomsmæglerne Bo Tølle, Lise Lotte Lund og H.C. Hansen sammen med en stab af dygtige og kvalificerede medarbejdere med hver deres speciale.

Overvejer du at sælge din ejendom, eller er du på udkig efter en ny, er vi altid klar til en uformel snak om dine muligheder.

Agriteam Bernt Villadsen Aars facebook Besøg os på Facebook 

Besøg os LinkedIn 

Find os her

Agriteam Syd ApS - Brørup

Nørregade 12

6650 Brørup

CVR: 18 64 69 00

Kontakt os


Medarbejdere

Lise Lotte Lund

Indehaver / Ejendomsmægler & valuar, MDE

H.C. Hansen

Indehaver / Ejendomsmægler & valuar, MDE

Charlotte Lynel

Ejendomsmægler MDE

Mona Olesen

Sagsbehandler

Bente Høhrmann

Sagsbehandler

Mette Myrhøj Jensen

MediegrafikerMød mæglerne hos Agriteam Syd i Brørup

Hos Agriteam Syd er du altid sikker på en uvildig og professionel rådgivning - uanset om du er i markedet for at sælge eller købe landbrugsejendomme.

Sammen udgør vores team en uovertruffen kombination af erfaring inden for omsætning af alle typer ejendomme på landet, uden for byskiltet.
Kontakt os i dag, så vi kan komme forbi til et uforpligtende møde omkring din ejendom. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig!  

Kontakt os på tlf. 75 38 20 00

 

Vi har kontorer i Varde og Brørup, hvor du i Brørup til dagligt møder:

      

    

Lise Lotte Lund

Med mere end 30 års erfaring i bagagen er hun en dedikeret ejendomsmægler & valuar og indehaver.

Med en uddannelsesmæssig baggrund både som revisor og inden for landbruget har hun en unik forståelse for landbruget og en knivskarp indsigt i de økonomiske aspekter. Lise Lotte er kendt for at være utroligt omhyggelig og præcis i alt, hvad hun gør. Dette afspejler sig tydeligt i hendes arbejde som ejendomsmægler, hvor hun sikrer, at alle detaljer er på plads, og intet er overladt til tilfældighederne, uanset om opgaven er salg, vurdering, køberrådgivning mv. Hendes kunder kan stole på, at hun vil gå ekstra langt for at sikre at alt er gennemtænkt. Hun har opbygget et ry for professionalisme i branchen og har et imponerende netværk af tilfredse kunder, der vender tilbage igen og igen.


      

H. C. Hansen

Ejendomsmægler og indehaver med mere end 35 års erfaring.

H.C. kan med sine mange års erfaring, løse alle opgaver. Han ser altid vejen igennem, selv der hvor vejen kan være snørklet. Han har gennemført et utal af ejendomshandler og vurderings-opgaver samt masser af syn-og-skønssager. Han er uddannet ejendomsmægler og valuar og med en landbrugsuddannelse i bagagen har han også den praktiske erfaring når det gælder produktionslandbrug, lystejendomme, energiprojekter mv. HC har en bred viden om landbrugets forhold, og er derfor en god sparringspartner, uanset om det er i forhold salg eller køb af landbrugsejendomme. HC befinder sig bedst ”i marken” og i mødet med kunden.

 


    

Charlotte Lynel

P.t. mægler trainee, hvis passion for ejendomsbranchen er smittende.

Hendes baggrund som juridisk medarbejder inden for avokatbranchen med bl.a. landbrugskonkurser har rustet hende med en dybdegående forståelse for de juridiske aspekter af en ejendomshandel. Charlotte sætter en dyd i at udføre sit arbejde med enestående præcision og omhu. Hendes grundighed skinner igennem i alt, hvad hun gør, og hun er kendt for at sikre, at intet bliver overset, uanset hvor kompleks en opgave måtte være. Hun er en positiv og livlig skikkelse, der spreder glæde og begejstring, uanset om hun er på kontoret eller ude på fremvisninger. Ud over hendes passion for ejendomsbranchen er Charlotte meget interesseret i jagt og naturen. Denne passion giver hende et unikt perspektiv på ejendomme og omgivelser, og det gør hende i stand til at forstå og formidle de unikke kvaliteter ved forskellige ejendomme, især dem med natur og jagtmuligheder.


Mona Olesen

Kontorchef og dygtig sagsbehandler med over 35 års erfaring.

Mona har med sine mange års erfaring, stor viden inden for sagsbehandling og markedsføring. Hun besidder stor grundighed og løser alle opgaverne med stor flid og akkuratesse. Du har fornøjelsen af at møde Mona på kontoret og i telefonen, hvor hun altid er klar til at hjælpe. Mona er et levende bevis på, at erfaring er uvurderlig. Hun har set og løst utallige udfordringer gennem årene. Hendes grundighed og omhu er uundværlige i hendes daglige arbejde. Hendes kollegaer og kunder kan være sikre på, at ingen detalje bliver overset, når Mona er involveret.

 


  

Bente Høhrmann

Har med sin uddannelsesbaggrund som advokatsekretær, stor ekspertise indenfor tinglysning og eftersagsbehandling.

Hun sætter en stor ære i at tingene bliver udført korrekt. Bente har du også fornøjelsen af at møde på kontoret og i telefonen. Med sin dygtighed og dedikation har Bente gennem årene specialiseret sig inden for tinglysning og eftersagsbehandling og er en uundværlig ressource i vores organisation. Hun er ikke blot en sekretær; hun er en ekspert, der forstår de juridiske procedurer og krav, der er nødvendige for at tinglyse skøder mv. og sikre, at alle juridiske forpligtelser overholdes til punkt og prikke.


Købe eller sælge?

Ønsker du at sælge eller købe ejendom står vi klar til at hjælpe, En vigtig base i vort rådgivnings- og salgsarbejde er også vort store køberkartotek. Det indeholder såvel danske som udenlandske køberemner, herunder også hollandske.

Alle der ønsker at købe ejendom, kan blive optaget i køberkartoteket og får, som de første, kendskab til nye salgsemner. Herved kan der gennemføres fuld diskretionssalg for sælgere, der måtte ønske dette.

Skriv dig op her