Skip to the content

VI PASSER GODT PÅ DINE PERSONOPLYSNINGER


1. Agriteam værner om dit privatliv

Agriteam er ansvarlig for alle personoplysninger, som du giver os. For Agriteam er det vigtigt, at du som kunde skal føle dig tryg, når du besøger vores hjemmeside, og beskyttelse af dit privatliv er et vigtigt spørgsmål, som vi tager særligt hensyn til i alle vores forretningsprocesser.
For at du skal kunne gøre brug af vores tjenester, har vi behov for at indsamle og behandle dine personoplysninger. Denne politik vedrørende personoplysninger indeholder oplysninger om, hvordan vi behandler, opbevarer og håndterer dine personoplysninger.

2. Agriteam er dataansvarlig

Agriteam er dataansvarlig for de personoplysninger, der afgives på vores hjemmeside, og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning om persondata.
Som dataansvarlig har Agriteam ansvaret for alle de personoplysninger, du giver os, eller som vi indsamler eller får i forbindelse med at du bestiller oplysninger eller opretter dig i vores søgeagent / køberkartotek på Agriteam.

Vores kontaktoplysninger er følgende:

Agriteam VIBORG/AARS
Ejendomsmæglerfirmaet
Ib Bjerregaard
Tlf.: 9862 1396

Agriteam BRØRUP
Ejendomsmæglerfirmaet
H.C. Hansen & Lise Lotte Lund
Tlf.: 7538 2000

Agriteam VARDE
Ejendomsmæglerfirmaet
Mulbjerg, Tølle & Valsted
Tlf.: 7521 1644

Agriteam RANDERS
Parkboulevarden 31
8920 Randers NV
Tlf.: 44 22 99 13


3. Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Oplysninger, som vi kan indsamle direkte fra dig, omfatter dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og ønsker i forbindelse med dine søgninger om ejendomme.

4. Til hvilke formål behandler vi dine personoplysninger?

Behandling med dit samtykke
Ved at afgive dine personoplysninger for at modtage oplysninger fra os, ved forespørgsler og ønsker om ejendomme accepterer du, at Agriteam behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med denne politik vedrørende personoplysninger.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Agriteam. I sådanne tilfælde kan Agriteam ikke længere behandle dine personoplysninger til særlige formål, som du har givet dit samtykke til. Se mere under punkt 8 nedenfor.

Behandling for at opfylde vores forpligtelser over for dig
Dine personoplysninger bruges af Agriteam til at opfylde vores forpligtelser over for dig og yde dig den bedst mulige service. Det kan f.eks. være ved information om ejendomme og ønsker om fremvisninger, bestilling af vurdering mv. hvor vi kontakter dig via mail eller telefon / SMS. I tilfælde af problemer, vil vi bruge oplysningerne til at komme i kontakt med dig.

Behandling, der er nødvendig med henblik på vores søgsmålsinteresser
Dine oplysninger gemmes og bruges med henblik på informationsformål. Det betyder, at vi med henblik på vores kommercielle interesser kan bruge dine personoplysninger til at kontakte dig i forbindelse med dine ønsker og tilmeldinger på hjemmesiden for din information.


5. Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Med henblik på at opfylde de formål, hvortil oplysningerne indsamles, kan dine personoplysninger registreres, opbevares (lagres) og bruges som angivet nedenfor.

Vi anvender cookies og andre værktøjer til webanalyse f.eks. Google Analytics, til at indsamle oplysninger om dig automatisk, når du bruger Agriteams hjemmesider og levere en bedre oplevelse på Agriteams hjemmesider. Oplysninger, vi indsamler automatisk, omfatter f.eks. indstillinger og valg, du foretager, når du bruger Agriteams hjemmeside.

Dine personoplysninger gemmes i Danmark. Via f.eks. Google Analytics fremsendes oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside også til Google i USA med henblik på at indsamle webstatistik. Yderligere oplysninger finder du i vores oplysninger om cookies i vores handelsvilkår som du finder her.

Dine oplysninger gemmes kun så længe, det er nødvendigt for at udføre vores tjenester (f.eks. opfylde en aftale med dig) eller så længe det er fastsat ved lov.

6. Hvem overfører vi dine oplysninger til?

For at opretholde den bedst mulige service vil oplysningerne blive videregivet til underleverandører, der er engageret af os. Dette betyder for eksempel,

  • at dine oplysninger er gemt hos vores leverandører af IT-tjenester,

  • at oplysninger om dit besøg på vores websted overføres til Google i USA via Google Analytics, oplysninger om sikrende retsmidler findes på support.google.com,

  • at personoplysninger kan videregives om nødvendigt iht. gældende lov eller myndighedernes krav med henblik på at varetage Agriteams juridiske interesser eller at opklare, forhindre eller gøre opmærksom på bedragerier og andre sikkerhedsmæssige eller tekniske problemer. 

  • Ud over det ovennævnte formidler/sælger/udveksler vi aldrig dine oplysninger til tredjemand med henblik på markedsføring uden for Agriteam.

7. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab samt mod uautoriseret ændring, videregivelse eller adgang til oplysningerne.. Vi har procedurer for håndtering og rapportering af enhver hændelse, der kan påvirke sikkerheden i forbindelse med dine personoplysninger.

8. Rettigheder til dine personoplysninger

Korrektion, tilføjelse eller sletning
Du har altid ret til at få adgang til dine personoplysninger og til at anmode om, at vi korrigerer eller opdaterer dine personoplysninger eller sletter visse personoplysninger. Sletning sker, forudsat at der ikke er økonomiske eller juridiske forretninger mellem dig som kunde og Agriteam (f.eks. ubetalte fakturaer), at der ikke er nogen juridisk forpligtelse for Agriteam til at behandle data, eller ethvert andet retsgrundlag for behandling.

Begrænsning af forarbejdning og dataportabilitet
Under visse omstændigheder kan du anmode om, at vi begrænser brugen af dine personoplysninger. Du har også ret til at få adgang til dine personoplysninger i et struktureret og almindeligt anvendt og maskinlæsbart format til overførsel til en anden dataansvarlig.

Forespørgsler og klager
Hvis du ønsker at udøve nogen af ovennævnte rettigheder, eller hvis du har spørgsmål vedrørende personoplysninger, der opbevares af os, eller spørgsmål om denne politik vedrørende personoplysninger, bedes du kontakte os (for kontaktoplysninger, se punkt 2 ovenfor).

Du bedes kontakte os, hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger; så vil vi gøre vores bedste for at imødegå dine klager. Dit privatliv er meget vigtigt for os, og vi bestræber os altid på at beskytte dine personoplysninger på den bedst mulige måde. Hvis vi imidlertid efter din opfattelse, ikke opfylder dette løfte, gør vi opmærksom på, at du også har ret til at indgive en klage til datatilsynet eller anden myndighed, der etableres i fremtiden.

Sidst opdateret: 17. oktober 2018.