Speciale i salg af alle typer landbrugsejendomme

Uanset om du skal sælge eller købe, er en ejendomshandel en stor og betydningsfuld beslutning, hvor din tryghed igennem hele forløbet er vigtig. Sådan ser vi i hvert fald på det hos Agriteam. Tillid, troværdighed og seriøs rådgivning er nøgleord i hverdagen.

Hos Agriteam efterstræber vi til hver en tid, at finde de rigtige løsninger for vores kunder. Målet er, at vi, efter en endt handel, altid er i stand til at se både sælger og køber i øjnene.

Vurdering af ejendom
Når vi aftaler at stå for din salgsproces, aftaler vi et tidspunkt vi kan komme og besigtige ejendommen. I et salg af en stor ejendom som et landbrug, er der ofte mange aktiver på ejendommen der også skal vurderes som bygningssæt, avl på markerne, maskiner mv. Vi hjælper naturligvis med at holde overblikket og sørge for det hele bliver korrekt værdisæt. Vi ved hvor stort og vigtigt, der er at sælge sit landbrug og vi er med dig hele vejen.

Salgsopstilling
På baggrund af besigtigelsen og salgsvurderingen, laver vi en salgsopstilling, hvor ejendommen og de forskellige emner der skal sælges er opstillet.

 

     

     

Præsentation
Når salgsopstillingen er lavet, sørger vi for den rette annoncering. Vi præsenterer den for vores køberkartotek og netværk, samt sørger for at dit landbrug får den rette annoncering på hjemmesiden, på sociale medier og i lokale trykte medier. Vi tager billeder med professionelle fotografer og sørger for at lave kortmateriale over ejendommens arealer, så det kan blive vist bedst muligt frem for køberne.

Hvis du ønsker diskretion i handelen, sørger vi selvfølgelig også for det i det omfang det kan lade sig gøre og ud fra hvad dine ønsker og behov er. Vi gør det helt efter dine ønsker og der kan vi sørge for at billederne af din ejendom ikke bliver annonceret, men i stedet bruge vores netværk til at finde den helt rette køber til din ejendom.

Men selvfølgelig altid kun i det omfang, du selv ønsker det. Vores lokale kendskab gør at vi har et stort kendskab til de lokale (produktions) forhold, samt øvrige vilkår der gør sig gældende for landmænd i vores område.

Afslutning og underskrivelse af købsaftale
Når aftalen er indgået, sørger vi for at udarbejde en købsaftale mellem sælger og køber, hvor vilkår (så som hvilke jordarealer der eventuelt hører med til handlen, bygninger der hører med, maskiner på marken eller lignende) overtagelsesdag og alt øvrigt, der vedrører ejendommen, fremgår.

Book en uforpligtende snak med os

 

 

Vores kunder fortæller