Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde

Velkommen til Agriteam Syd - Din pålidelige partner inden for ejendomshandel på landet!

Bag Agriteam Syd står ejendomsmæglerne Bo Tølle, Lise Lotte Lund og H.C. Hansen sammen med en stab af dygtige og kvalificerede medarbejdere med hver deres speciale.

Med mere en 30 års erfaring og ekspertise inden for landejendomme er vi stolte af, at kunne tilbyde en personlig og professionel service, der går ud over forventningerne, uanset om det er et produktionslandbrug eller en landejendom, som skal danne ramme om familielivet.

Vi kører langt for dig!

 

Agriteam Bernt Villadsen Aars facebook Besøg os på Facebook 

Besøg os LinkedIn 

Find os her

Agriteam Syd ApS - Varde

Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde

CVR: 33 04 75 84

Kontakt os


Medarbejdere

Bo Tølle

Indehaver / Ejendomsmægler MDE

Anne Mette Lauritsen

Sagsbehandler

Annitta Hedelund

Sagsbehandler

Lise Lodberg Møller

Salg og vurdering / Agrarøkonom

Mette Myrhøj Jensen

MediegrafikerMød mæglerne hos Agriteam Syd i Varde

Hos Agriteam Syd er du altid sikker på en uvildig og professionel rådgivning - uanset om du er i markedet for at sælge eller købe landbrugsejendomme.

Sammen udgør vores team en uovertruffen kombination af erfaring inden for omsætning af alle typer ejendomme på landet.


Kontakt os i dag, så vi kan komme forbi til et uforpligtende møde omkring din ejendom. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig!  

Kontakt os på tlf. 75 21 16 44

 

Vi har kontorer i Varde og Brørup, hvor du i Varde til dagligt møder:

      

      

Bo Tølle

Ejendomsmægler og indehaver med mere end 15 års erfaring.

Bo er hjernen bag mange vellykkede ejendomshandler. Hans arbejdsomhed og vedholdenhed er uovertruffen, og han giver ikke op, før sagen er i mål. Bo beskæftiger sig primært i salg af produktionsejendomme og med en tidligere baggrund i landbruget samt en unik indsigt i markedet ved han hvad han taler om. Han er din go-to-mand, når det kommer til at købe eller sælge større ejendomme på landet.

 


    

Annitta Hedelund

Grundstammen i forretningen med over 30 års erfaring.

Hendes dedikation og perfektionisme sikrer, at ingen detalje bliver overset i salgsprocessen. Annitta er kendt for at gå den ekstra mil for at sikre, at alt er i orden. Hendes omfattende erfaring og dygtighed er en afgørende ressource for vores team og vores kunder.


Anne Mette Lauritsen

Sagsbehandler med en hjertevarm attitude.

Anne Mette er en dygtig sagsbehandler, hvor du møder en utrolig hjælpsom og venlig person. Hendes gode natur og imødekommende attitude gør hende til et værdifuldt medlem af vores team. Du vil også have fornøjelsen af at møde Anne Mette på en fremvisning, hvor hendes ekspertise og venlighed skinner igennem.

 


    

Lise Lodberg Møller

Mægler trainee med fuld fart over feltet.

Lise er uddannet agrarøkonom. Hun er kompetent, dedikeret og har fingeren på pulsen. Hendes væsen og tilgang til en ejendomshandel, gør at du altid er sikker på at tingene bliver fulgt til dørs uanset om du skal sælge eller købe. Du møder altid Lise smilende uanset om det er på telefon eller ude i marken.


Søger du noget bestemt?

Du kan nemt oprette dig i vores køberkartotek og få besked, når der kommer nye ejendomme til salg, der passer til dine behov og ønsker.

Skriv dig op her