Din genvej til alle fordelene

Vores køberkartotek er din genvej til at få besked som den første og komme foran i køen til nye, attraktive ejendomme. Men du får også en række andre fordele med vores køberkartotek, når du er på jagt efter en bolig eller anden form for ejendom:

  1. Vores indbyggede søgeagent sørger for at give dig besked pr. mail om nye ejendomme på vores website, der matcher dine søgekriterier.

  2. Vi får ofte henvendelser om ejendomme, som af forskellige årsager ikke bliver sat offentligt til salg. Hvis nogle af dem matcher dine søgekriterier, så kontakter vi dig.

  3. Inden vi sætter en ejendom officielt til salg, så starter vi ofte med at spørge i vores køberkartotek. Derfor får du ofte et forspring, når nye boliger eller ejendomme bliver sat til salg.

Du kan altid rette dine søgekriterier igen eller vælge at slette din profil i vores køberkartotek helt. Du skal følge linket i den mail, som du modtager med nye emner. 

BEMÆRK! Når du tilmelder dig vores køberkartotek, vil du - afhængig af den valgte geografi - i praksis blive skrevet op hos flere af Agriteam mæglerne. Dermed har du flere øjne på dine ønsker, men får også flere kvitteringer for din tilmelding til køberkartoteket. Det kræver lovgivningen, da hver Agriteam mægler er en selvstændig forretning med eget CVR-nummer.

Tilmeld til køberkartotek

Kontaktinformationer
Hvilken type ejendom søger du?
Regioner
Hvor søger du en ejendom?
Ryd
Ønsker til ejendomme
Prisinterval
Boligareal interval m2
Grundstørrelse interval (hektar)
Yderligere kommentarer