Parkboulevarden 31

8920 Randers

Agriteam Bernt Villadsen ApS
- Din landbrugsmægler i Viborg 

Vi varetager alt salg og rådgivning indenfor køb og salg af ejendomme på landet. Det gælder både store og små ejendomme.

Hvad enten salg af din landbrugsejendom er lige om hjørnet eller langt ude i fremtiden, er vores erfaring, at det er godt at være i god tid med en så stor og livsomvæltende beslutning, som et landbrugssalg er. Du kan altid tage fat i os, hvis du blot er nysgerrig, har spørgsmål, står overfor at skulle sælge dele af din bedrift, er ved at planlægge et salg om flere år eller skal sælge indenfor en kort fremtid.

Den rette rådgivning er vigtig og derfor er vores fokus altid på at sikre kunden en professionel og effektiv rådgivning, så du kan føle dig tryg og følge med hele vejen.

Viborg afdelingen betjenes primært af agronom og ejendomsmægler Ib Bjerregaard (MDE). Ib er født og har boet på egnen i over 55 år. Været landbrugsrådgiver, drevet selvstændigt landbrug med både køer, grise og planteavl - og har fra 2010 været landbrugsmægler og hjulpet med salg af en række små og store landbrugsejendomme beliggende i Viborg kommune samt syd og vest for kommunen. Lokalkendskabet er således stort og netværket til rådgivere, banker og advokater ligeledes bredt i dette område.

Vores vigtigste opgave er at hjælpe mennesker effektivt, sikkert og nemt videre, når de ønsker at sælge en landbrugsejendom.

Så vi står altid klar til en gratis og uformel snak om din landbrugsejendom. Det gælder både, hvis du overvejer at sælge ejendom og hvis du skal købe en ejendom.

Har du kaffen klar, og overvejer salg, så kommer vi gerne forbi til en uformel snak.

#viharaltidgummistøvlernemedibilen

 

Agriteam Bernt Villadsen Aars facebook Besøg os på Facebook 

Besøg os LinkedIn 

Find os her

Agriteam Bernt Villadsen ApS

Parkboulevarden 31

8920 Randers

CVR:

Kontakt os


Medarbejdere

Ib Bjerregaard

Ejendomsmægler MDE

Bernt Villadsen

Indehaver / Ejendomsmægler MDE

Bettina Sæderup

Ejendomsmægler MDE

Mette Myrhøj Jensen

MediegrafikerHvad skal jeg være opmærksom på inden et salg?

Lad os gå lige til sagen. Der er mange ting, du skal være opmærksom på i forbindelse med en landbrugshandel, og det kan nogle gange virke uoverskueligt, hvor man skal starte.

Det forstår vi godt og derfor starter vi altid der hvor du er i processen, så vi sammen kan danne os et overblik.

Vi hjælper dig med at danne det nødvendige overblik over de ting, der er vigtigst for dig at få styr på inden en salgsproces begynder. Det gør at du kan gå til processen med ro i maven og en vished om, at du har en rådgiver og sparringspartner med dig hele vejen.

Læs mere