Bredgade 4A

8560 Kolind

Agriteam Bernt Villadsen ApS
- Din landbrugsmægler på Djursland


Vi er specialiserede i køb og salg af både små og store landbrugsejendomme. Vi formidler alle slags landbrug og har altid sælgerens behov i centrum!

Et landbrug er meget mere end blot en arbejdsplads og netop den viden gennemsyrer vores virksomhed. Hvad enten det er hele din ejendom eller dele af den, du skal sælge, kan vi hjælpe dig. Vi gør alt vi kan for at salgsprocessen bliver så nem og gennemskuelig som muligt og vi er altid opdaterede på den nyeste viden om handel med landbrugsejendomme og hvad der rører sig på markedet.

Bernt Villadsen er din primære landbrugsmægler i området omkring Randers og syd på (Djursland). Bernt har selv været selvstændig landmand med søer, slagtesvin og planteavl. Han har selv solgt sit landbrug og kender derfor fra sig selv det, du som sælger står over for. Bernt har støvlerne solidt plantet i jorden og kommer altid med sin ærlige mening om hvordan opgaverne løses.

Det der driver teamet Agriteam Bernt Villadsen ApS er et ønske om at opfylde kundens behov. Vi gør alt for, at salgsprocessen bliver så nem og gennemskuelig som mulig. Og vi gør en indsats for at undgå det der gør processen indviklet.

Kontakt os for en gratis og uformel snak, hvad enten du er i markedet for at købe eller sælge – eller du bare har brug for et godt råd.

Agriteam Bernt Villadsen ApS
- Din landbrugsmægler

#viharaltidgummistøvlernemedibilen

 

Agriteam Bernt Villadsen Aars facebook Besøg os på Facebook 

Besøg os LinkedIn 

Find os her

Agriteam Bernt Villadsen ApS

Bredgade 4A

8560 Kolind

CVR:

Kontakt os


Medarbejdere

Bernt Villadsen

Indehaver / Ejendomsmægler MDE

Bettina Sæderup

Ejendomsmægler MDE

Ib Bjerregaard

Ejendomsmægler MDE

Cecilie Hansen

Sagskoordinator

Mette Myrhøj Jensen

Mediegrafiker
Søger du noget bestemt?


Hos Agriteam kan du nemt oprette dig i vores køberkartotek og få besked, når der kommer nye ejendomme til salg, der passer til dine behov og ønsker.

Du opretter bare en søgeagent med dine søgekriterier, så sender vi dig en mail, når der er nye ejendomme, der matcher dine kriterier. Du kan også nemt ændre i dine søgekriterier ved at følge linket i den mail. som du får tilsendt.

 

Skriv dig op i køberkartoteket