Agriteam Bernt Villadsen ApS
- Din landbrugsmægler i Aars

Agriteam Bent Villadsen ApS afdeling i Aars varetager formidling og rådgivning indenfor køb og salg af landbrugsejendomme i hele Himmerland – om det er en ejendom ved Løgstør, Mou, Hadsund eller Gedsted, så er bilen køreklar.

Ud over det tætte samarbejde med de 3 andre afdelinger i Agriteam Bernt Villadsen ApS, som ligger i Kolind, Viborg og hovedkontoret i Randers, benytter vi os også af det stærke netværk i 2 andre afdelinger i Agriteam SYD, beliggende i Varde og Brørup. Vi dækker derfor stort set hele Jylland.

Ejendomsmægler Bettina Sæderup er daglig leder på kontoret i Aars. Bettina er bosiddende lokalt, født og opvokset på landet. Landbruget har derfor altid været en naturlig del af hverdagen. Med baggrund som sagsbehandler ved Agri Nord, ejendomsmægler og køberrådgiver, samt stor erfaring fra handler med landbrugsejendomme siden 2005, er Bettina den helt rigtige at kontakte, når der skal handles landbrugsejendomme i Himmerland.

Der stilles hele tiden større krav til vores viden, både hvad angår det landbrugsfaglige og ejendomsmæglerfaglige. Derfor har alle ejendomsmæglere i Agriteam Bernt Villadsen ApS en baggrund i praktisk landbrug, så vi er vant til at have gummistøvlerne på.

Den rette rådgivning er vigtig og derfor er vores fokus altid på at sikre kunden en professionel og effektiv rådgivning, så du kan føle dig tryg og følge med hele vejen.

Vi formidler alle slags landbrug og er altid sælgerens loyale samarbejdspartner og rådgiver. I enhver sag benytter vi os af vores stærke netværk inden for landbrugssektoren, uanset om det er jura, økonomi, miljø ect., således vi får det bedste udgangspunkt for vores kunder. Vi er ikke bundet af aftaler med f.eks. banker, realkredit eller andre rådgivere, men vi samarbejder stærkt med alle. Dermed kan vi udelukkende fokusere på at opnå den bedst mulige aftale for vores kunder.

Vi kommer også gerne ud forbi dig, og det eneste du skal gøre, er at have kaffen klar!

#viharaltidgummistøvlernemedibilen

 

Agriteam Bernt Villadsen Aars facebook Besøg os på Facebook 

Besøg os LinkedIn 

Find os her

Agriteam Bernt Villadsen ApS

Messevej 1

9600 Aars

CVR:

Kontakt os


Medarbejdere

Bettina Sæderup

Ejendomsmægler MDE

Bernt Villadsen

Indehaver / Ejendomsmægler MDE

Ib Bjerregaard

Ejendomsmægler MDE

Mette Myrhøj Jensen

MediegrafikerAlle salg er forskellige og unikke


Der er stor forskel på de forskellige salgsforløb, vi varetager i Agriteam Bernt Villadsen ApS. En ejendomshandel er en stor og betydningsfuld beslutning, hvor din tillid igennem hele forløbet er vigtig.

Uanset hvor stort dit landbrug er, hvordan forholdene er og hvad dine specifikke ønsker er, kan vi gå ind som din rådgiver og hjælpe dig hvor du er – og selvfølgelig hjælpe dig med at få en effektiv handel i hus.

Kontakt os få en snak