Skip to the content

DIN MÆGLER I BRØRUP


Ejendomsmæglerfirmaet ApS v/H.C. Hansen og Lise Lotte Lund er et frit og uafhængigt ejendomsmæglerfirma. Vi har ingen bindinger til samarbejdspartnere, som vi skal tage hensyn til i vores rådgivning. Vi spænder bredt i vort udbud af ejendomme, idet vi arbejder med både landbrugs-/erhvervsejendomme og boliger.

Firmaet har mange års erfaring med vurdering, rådgivning og salg af fast ejendom med speciale indenfor landbrug. Hos os har alle medarbejdere en alsidig uddannelse som relevant baggrund for at arbejde med omsætning af fast ejendom. Vores primære område for handel med landbrug er Syd- og Sønderjylland. Boliger handler vi især i Vejen kommune. Det giver os et stort lokalkendskab, hvor vi med stor sikkerhed kan give en reel rådgivning om salgsmuligheder for din ejendom. Som sælger får du altid en uvildig rådgivning, og du er sikker på, at vi kun varetager dine interesser.

En vigtig base i vort rådgivnings- og salgsarbejde er også vort store køberkartotek. Det indeholder såvel danske som udenlandske køberemner, herunder også hollandske. Alle der ønsker at købe ejendom, kan blive optaget i køberkartoteket og får, som de første, kendskab til nye salgsemner. Herved kan der gennemføres fuld diskretionssalg for sælgere, der måtte ønske dette.

Kontakt os hvis du ønsker at sælge eller købe ejendom, har brug for en vurdering, eller blot ønsker råd og vejledning. Vi er klar til at hjælpe. 

KONTAKT OS

Agriteam Brørup Ejendomsmæglerfirmaet ApS
H.C. Hansen & Lise Lotte Lund

Nørregade 12
6650 Brørup

Tlf.: 7538 2000

hchansen@agriteam.dk

H.C. Hansen
Ejendomsmægler & valuar, MDE.

Ansvarlig indehaver og direktør.

Vurdering og salg af erhvervs- og landbrugsejendomme.
Er landbrugsuddannet og har eget fritidslandbrug.

hc@agriteam.dk

29707024

  

Lise Lotte Lund
Ejendomsmægler & valuar, MDE.
Ansvarlig indehaver og direktør.

Vurdering og salg af landbrugsejendomme.
Er landbrugs- og revisoruddannet.

ll@agriteam.dk

29707026

Charlotte Lynel
Salg og vurdering

cl@agriteam.dk

29707025

Mona Olesen
Sagsbehandler

Markedsføring og sagsbehandling

mo@agriteam.dk

75382000

Bente Høhrmann
Advokatsekretær

Sælgerrepræsentation og sagsbehandling.

bh@agriteam.dk

75382000

Mette Myrhøj Jensen
Mediegrafiker

Planlægning af markedsføring.

mj@agriteam.dk

93636733

Søger du landbrugsmægler i Brørup?

Hos Agriteam i Brørup kan vi hjælpe dig med at sælge din ejendom på landet til vores omfattende netværk af potentielle købere i både ind- og udland.

Alle vores landbrugsmæglere er parate til at yde dig den bedste rådgivning i forbindelse med salget af din ejendom. Er du på udkig efter en landejendom til produktion eller som naturskøn bolig, så kan vores mæglere hjælpe dig med at finde relevante emner. Ved siden af de sager, som er annonceret på hjemmesiden, så har vi også et stort netværk af potentielle sælgere af både huse, landbrug, landejendomme og fritidshuse.

Landbrugsmæglerne hos Agriteam i Brørup er eksperter i salg af landbrug, produktionsejendomme samt lyst- og naturejendomme over hele Syd- og Midtjylland. Kontakt os for en uforpligtende drøftelse om mulighederne for salg af netop din ejendom – du kan booke et møde med os her på siden:

BOOK SALGSVURDERING

Du er altid velkommen til at ringe til os på 7538 2000, sende os en mail på hchansen@agriteam.dk eller kigge forbi vores mæglerkontor i Brørup på Nørregade.

Vidste du, at alle der sætter deres deres ejendom til salg hos os, får adgang til en online tjeneste, hvor de kan følge med i interessen for deres ejendom? Mangler du et login til at følge din ejendom, så kontakt os allerede idag.

Vi glæder os til at sælge din landejendom eller finde den perfekte landejendom til dine behov.