Landbrug til salg

Hos Agriteam tager vi løbende alle former for landbrug til salg, som vi markedsfører over for potentielle købere i vores store netværk.

Overvejer du at sælge dit landbrug, så får du med Agriteam en landbrugsmægler med mange års erfaring med salg af landbrug, et omfattende lokalkendskab til netop dit område samt et stort netværk af potentielle købere til dit landbrug. Herunder også et bredt netværk af blandt andet danske og udenlandske investorer og købere fra Holland og Tyskland m.fl..

Vi sørger for en effektiv markedsføring, når vi varetager et salg af landbrug. Både lokalt og landsdækkende i såvel trykte medier som online på nettet.

Vores store geografiske dækning og tætte samarbejde gør også, at vi kan finde potentielle købere til dit landbrug, som måske er langt fra lokalområdet.

Når vi står for et salg af et landbrug, så er du sikker på, at salget af dit landbrug varetages af et netværk af professionelle landbrugsmæglere. Vi sætter os grundigt ind i hver enkelt sag, når vi tager et landbrug til salg. Og derudover har vi naturligvis kendskab til og viden om bl.a. den gældende lovgivning og finansieringsmuligheder, som sikrer dig et godt salg af dit landbrug.

Vi har altid et stort udvalg af landbrug til salg. Fra nedlagte landbrug til store produktionslandbrug med kvæg, svin eller planteavl, minkfarme, dambrug og fjerkræproduktion. Hertil kommer også fritidslandbrug, skovejendomme, hesteejendomme, lystejendomme og liebhaveri.

Du kan se alle de landbrug vi har til salg her på vores hjemmeside.