Skip to the content

STORT UDVALG AF LANDBRUGSEJENDOMME TIL SALG


Landbrugsmæglerne hos Agriteam har alle former for landbrugsejendomme til salg, som vi sælger på vegne af landmænd over hele landet.

Det gælder både svinegårde, kvæggårde, planteavlsgårde, landbrugsjord, minkfarme, dambrug, fjerkræproduktion og skovejendomme. Men også landbrugsejendomme som nedlagte landbrug, fritidslandbrug, hesteejendomme og lystejendomme er Agriteam mæglernes speciale.

Vores lokale landbrugsmæglere har alle et indgående kendskab til deres lokalområder og mange års erfaring i salg af landbrugsejendomme. Via vores fysiske mæglerforretninger i Aars, Randers, Horsens, Brørup og Varde dækker vi det meste af landet.

På vores hjemmeside får du nemt et overblik over de mange landbrugsejendomme, som vi har til salg i øjeblikket:

Se landbrugsejendomme til salg hos Agriteam
 

Salg af landbrugsejendom

Uanset hvilken af vores ejendomme, du har interesse i, så er Agriteam din garanti for, at salget af ejendommen varetages af professionelle landbrugsmæglere. Vi sætter os grundigt ind i hver enkelt sag, når vi tager en landbrugsejendom til salg. Og derudover har vi naturligvis kendskab til og viden om den gældende lovgivning, finansieringsmuligheder hos realkreditinstitutterne, og alt andet, som sikrer et godt salg af en landbrugsejendom. Både for køber og for sælger.

Vi markedsfører alle vores ejendomme på andre boligportaler og sider med specielt fokus på landbrugsejendomme. Hertil kommer et effektivt internt system til markedsføring, som viser de forskellige typer af ejendomme til præcist den målgruppe, som er relevant for den pågældende ejendom. Alle vores mæglere har desuden et omfattende netværk af potentielle købere til landbrug - både i deres personlige netværk og via vores køberkartotek.

Vores kompetente team af dedikerede ejendomsmæglere har alle specialiseret sig i salg af landbrugsejendomme og sikrer dig derfor adgang til den seneste viden og lovgivning i forhold til salg af landbrugsejendomme.

Har du spørgsmål til nogle af vores landbrugsejendomme, så er du velkommen til at kontakte den konkrete mægler på ejendommen.
  

Kontakt din landbrugsmægler

   

Ib Bjerregaard
Agriteam Viborg Aars

Mail: ib@agriteam.dk
Telefon: 51843196

Bettina Sæderup
Agriteam Viborg / Aars

Mail: bs@agriteam.dk
Telefon: 30477128

Bernt Villadsen
Agriteam Randers

Mail: bv@agriteam.dk
Telefon: 22529913

Poul Skalborg
Agriteam Storvorde

Mail: ps@agriteam.dk
Telefon: 20627228

Peder Riishøj
Agriteam Horsens 

Mail: pr@agriteam.dk
Telefon: 40455841

Merete Schwartz
Agriteam Horsens

Mail: ms@agriteam.dk
Telefon: 42500860

Bo Tølle
Agriteam Varde

Mail: bt@agriteam.dk
Telefon: 23421644

Bent Mulbjerg
Agriteam Varde

Mail: bm@agriteam.dk
Telefon: 20289644

H.C. Hansen
Agriteam Brørup

Mail: hc@agriteam.dk
Telefon: 29707024

Lise Lotte Lund
Agriteam Brørup

Mail: ll@agriteam.dk
Telefon: 29707026

Leo Møller
Agriteam Brørup

Mail: lm@agriteam.dk
Telefon: 29707023