Søger du en landejendom til salg?

Hos landbrugsmæglerne i Agriteam har vi et grundigt kendskab til markedet for forskellige typer af landejendomme til salg. Vi har ejendomme i alle prisklasser og kan helt sikkert også finde en ejendom, som matcher jeres ønsker og behov.

En landejendom kan tjene mange formål. Du kan anvende en landejendom til hestehold og nyde naturen og rideturene i det fri. Måske har du brug for et åndehul i en travl hverdag, hvor der er plads til, at børnene kan lege i det fri. Eller måske går du med en lille landmand i maven og vil gerne dyrke afgrøder til eget behov.

Vi dækker hele Jylland med et stort udvalg af spændende landejendomme til salg til forskellige formål. Vi har store, flotte landejendomme med masser af plads og idylliske omgivelser, der med det samme får dig til at slappe af, når du stiger ud af bilen på gårdspladsen. Og vi har nedlagte landejendomme, hvor du har mulighed for at skabe præcist de rammer, som du gerne vil have.

Hos Agriteam er vi specialister i køb og salg af landejendomme.

Find vores aktuelle landejendomme og boliger til salg her.

Vi har også ejendomme, der ikke er til salg endnu

Ud over de ejendomme, som er udbudt officielt til salg på vores website, så har vi også et omfattende netværk og sælgerkartotek. Derfor har vi også mulighed for at præsentere dig for muligheder, som ikke er at finde på vores website. Kontakt din lokale Agriteam landbrugsmægler og fortæl, hvad du søger.

Hvis du ønsker at følge med i, hvilke nye landejendomme der kommer til salg på vores website, så tilmeld dig vores køberkartotek. Her kan du nøjagtigt angive, hvilke søgekriterier, der er vigtige for dig i forhold til beliggenhed, størrelse, pris m.v. Så får du automatisk en mail, når der er en ny ejendom, som matcher dine søgekriterier. Og du kan altid afmelde dig vores søgeagent igen.

Du kan læse mere om og tilmelde dig vores køberkartotek lige her.

Vi sidder klar til at hjælpe dig


Bo Tølle

Indehaver / Ejendomsmægler MDE


bt@agriteam.dk

23 42 16 44

H.C. Hansen

Indehaver / Ejendomsmægler & valuar, MDE


hc@agriteam.dk

29 70 70 24

Lise Lotte Lund

Indehaver / Ejendomsmægler & valuar, MDE


ll@agriteam.dk

29 70 70 26

Bernt Villadsen

Indehaver / Ejendomsmægler MDE


bv@agriteam.dk

22 52 99 13

Bettina Sæderup

Ejendomsmægler MDE


bs@agriteam.dk

30 47 71 28

Ib Bjerregaard

Ejendomsmægler MDE


ib@agriteam.dk

51 84 31 96

Lise Lodberg Møller

Salg og vurdering / Agrarøkonom


lm@agriteam.dk

29 70 70 21

Charlotte Lynel

Ejendomsmægler MDE


cl@agriteam.dk

29 70 70 25