Mød vores landbrugsmæglere i Agriteam

Vores landbrugsmæglere hos Agriteam har alle stor erfaring med køb og salg af alle former for landbrugsejendomme og typer af landbrug i hele landet..

Derfor skal du vælge en landbrugsmægler fra Agriteam

Når du står over for at sælge dit landbrug eller din landbrugsejendom, så er en landbrugsmægler fra Agriteam det rigtige valg:

  • Agriteams landbrugsmæglere er uafhængige og professionelle ejendomsmæglere, som ikke er bundet af snævre bånd fra store kæder. Vi kan samarbejde med ALLE.

  • Vores landbrugsmæglere har et indgående kendskab til de lokalområder, hvor vi er repræsenteret med mæglerforretninger.

  • Mæglerne har mange års erfaring med rådgivning samt køb og salg af landbrugsejendomme – store som små.

Uanset om du skal sælge eller købe, er en ejendomshandel en stor og betydningsfuld beslutning, hvor din tryghed igennem hele forløbet er vigtig. Sådan ser vi i hvert fald på det hos Agriteam, hvor tillid, troværdighed og seriøs rådgivning er nøgleord i hverdagen hos alle vores landbrugsmæglere.

Skal du sælge din landbrugsejendom? Så book en uforpligtende salgsvurdering hos vores landbrugsmæglere.

Hos Agriteam efterstræber vi til hver en tid at finde de rigtige løsninger for vores kunder. Målet er, at vi efter en endt handel altid er i stand til at se både sælger og køber i øjnene.

Med lige dele erfaring og sund fornuft er vore landbrugsmæglere godt rustet til at guide kunderne sikkert igennem tidens ejendomsmarked med sine forskellige udfordringer.

Med udgangspunkt i vores fysiske forretninger i Aars, Randers, Brørup og Varde dækker vi det meste af Jylland.

Find din lokale landbrugsmægler lige her.

Din garanti for et godt salg

Uanset hvilken af vores landbrug til salg, du har interesse i, så er Agriteam din garanti for, at salget af ejendommen varetages af professionelle landbrugsmæglere. Vi sætter os grundigt ind i hver enkelt sag, når vi tager en landbrugsejendom til salg. Og derudover har vi naturligvis kendskab til og viden om den gældende lovgivning, finansieringsmuligheder hos realkreditinstitutterne, og alt det andet, som sikrer et godt salg af en landbrugsejendom. Både for køber og for sælger.

Vi markedsfører alle vores ejendomme på andre boligportaler og sider med specielt fokus på landbrugsejendomme. Hertil kommer et effektivt internt system til markedsføring, som viser de forskellige typer af ejendomme til præcist den målgruppe, som er relevant for den pågældende ejendom. Alle vores mæglere har desuden et omfattende netværk af potentielle købere til landbrug - både i deres personlige netværk og via vores køberkartotek.

Vores kompetente team af dedikerede ejendomsmæglere har alle specialiseret sig i salg af landbrugsejendomme og sikrer dig derfor adgang til den seneste viden og lovgivning i forhold til salg af landbrugsejendomme.

Herunder kan du møde de lokale landbrugsmæglere i Agriteam:

Vi sidder klar til at hjælpe dig


Bo Tølle

Indehaver / Ejendomsmægler MDE


bt@agriteam.dk

23 42 16 44

H.C. Hansen

Indehaver / Ejendomsmægler & valuar, MDE


hc@agriteam.dk

29 70 70 24

Lise Lotte Lund

Indehaver / Ejendomsmægler & valuar, MDE


ll@agriteam.dk

29 70 70 26

Bernt Villadsen

Indehaver / Ejendomsmægler MDE


bv@agriteam.dk

22 52 99 13

Bettina Sæderup

Ejendomsmægler MDE


bs@agriteam.dk

30 47 71 28

Ib Bjerregaard

Ejendomsmægler MDE


ib@agriteam.dk

51 84 31 96

Lise Lodberg Møller

Salg og vurdering / Agrarøkonom


lm@agriteam.dk

29 70 70 21

Charlotte Lynel

Salg og vurdering


cl@agriteam.dk

29 70 70 25