Skip to the content

AGRITEAM RANDERS. EFFEKTIV EJENDOMSMÆGLER TIL SALG AF LANDBRUGSEJENDOMME.


Vores vigtigste opgave er at hjælpe mennesker nemt, sikkert og effektivt videre, når de ønsker at sælge en landbrugsejendom.

Vi formidler alle slags landbrug og er altid sælgerens loyale samarbejdspartner og rådgiver. Vi er ikke låst af aftaler med fx banker eller realkredit og kan dermed udelukkende fokusere på at opnå den bedst mulige aftale for vores kunde.

Et landbrug er for mange landmænd meget mere end blot en arbejdsplads. Det kan både være et hjem for familien og et livsværk, og netop denne viden gennemsyrer vores mæglervirksomhed. Agriteam Randers er således skabt og ledes af ejendomsmægler Bernt Villadsen, der om nogen ved, hvor vigtigt og livsomvæltende det kan være at sælge sit landbrug.

Bernt er født og opvokset på et produktionslandbrug og har gennem 17 år drevet et større landbrug med svineproduktion og planteavl, indtil han i 2017 solgte det for at blive ejendomsmægler.

Et ønske om at opfylde kundens behov er, hvad der driver teamet hos Agriteam Randers. Vi gør alt for, at salgsprocessen bliver så nem og gennemskuelig som mulig.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en gratis og uformel snak, hvad enten du er i markedet for at købe eller sælge – eller du bare har brug for et godt råd.

Vi deltager meget gerne i en snak over en kop kaffe i rigtig god tid inden et salg skal gennemføres. Det koster kun kaffen!

Agriteam Randers. Din ejendomsmægler når det gælder landbrug!

#viharaltidgummistøvlernemedibilen

 

BESØG AGRITEAM RANDERS PÅ FACEBOOK.

KONTAKT OS

Agriteam Randers
Parkboulevarden 31
8920 Randers NV

Tlf.: 44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Bernt Villadsen
Indehaver
Ejendomsmægler MDE

HA-Jur.
Tidligere selvstændig landmand

bv@agriteam.dk

22529913

  

 

Cecilie Hansen
Sagskoordinator

ch@agriteam.dk

93639323

Lars Jørgensen
Erhvervskonsulent

lj@agriteam.dk

93637313