Luk fuldskærm
Ny pris
Landejendom med ugenert beliggenhed
Velkommen til Avtrupvej 4 et potientiale i naturskønne omgivelser ca. 1,5 km fra Fåborg.

Boligen er beliggende i rolige omgivelser for enden af en lang allé og giver dig dermed en unik mulighed for at skabe dit drømmehjem i idylliske omgivelser.

Til ejendommen medfølger et grundareal på ca. 2 ha, der består at mark og spredt bevoksning. Jorden fordeles sig på begge sider af állen til ejendommen og er velegnet til dyrehold mv.

Boligen er et hyggeligt bondehus på 128 kvm. i et plan. Boligen indeholder bla. lyst køkken med tilhørende viktualierum, stue med udgang til solrig terrassen, badeværelse, bryggers samt 3 værelser. De fleste vil prioritere en renovering for, at bringe den op til moderne standarder, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse boligen efter dine ønsker og behov.

Udbygninger er i en varieret stand og kan fjernes eller renoveres efter ønske, hvilket giver dig friheden til at skabe den perfekte ejendom.

Ejendommens placering gør den også velegnet til nybyggeri. Hvis du drømmer om at skabe dit eget hjem fra bunden, er dette stedet at gøre det.

Den nærliggende by Fåborg har en lille købmand og fra Fåborg er der cykelsti og ca. 4 km til henholdsvis Årre og ca. 5 km til Agerbæk, der byder på indkøbsmuligheder, skole og fritidsaktiviteter.

Kontakt os idag, for at se hvad denne ejendom har at byde på.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler