Luk fuldskærm
Købsaftale underskrevet
Unik ejendom med 14,8 ha jord
Denne fantastiske ejendom beliggende nær Outrup er en unik mulighed for at leve i harmoni med naturen. Med næsten 15 hektar jord, der bl.a. grænser op til den smukke Orten Plantage, vil du opleve fred og ro i din egen lille oase.

Indflytningsklart stuehus med en god planløsning på 159 m2 fordelt over halvanden etage. Hjemmet er løbende blevet vedligeholdt og renoveret for at sikre maksimal komfort. HTH køkken og et rummeligt badeværelse er bare nogle af de mange kvaliteter, dette hjem byder på. Stuen byder på en skøn udsigt over de åbne marker og ned til den private sø, der fuldender idyllen. På første sal finder du et stort og lyst rum med loft til kip, perfekt til ethvert formål.

De 14,8 hektar jord omfatter 7,5 hektar fredskov og ca. 5,84 hektar støtteberettiget jord. Resten af arealet består af naturlige omgivelser med en charmerende sø. En perfekt kombination af både skov, sø og jord til jagt eller dyrehold. Ejendommens jord har et rigt dyreliv og her ses bl.a. krondyr og rådyr.

Driftsbygningerne består af en tidligere stald med hvælvingeloft samt en stor, rummelig rundbuehal som i dag er indrettet med løsdrift i den ene ende.

Denne ejendom er en drøm for enhver, der søger et fredeligt hjem i harmoni med naturen, men stadig kun 10 min. kørsel fra hhv Outrup og Varde. Grib chancen for at kalde dette sted for dit eget!

Velkommen til Bahlvej 30. Kontakt os i dag for en fremvisning.

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler