Luk fuldskærm
Solgt
Landlig idyl med bynær beliggenhed
Med den store, charmerende have, grænsende direkte til Holsted Stationsby, finder man her en ejendom, der både giver fornemmelsen af at bo på landet, men samtidig har alle bylivets glæder lige i "baghaven".

Holsted Stationsby og Holsted By ligger umiddelbart i forlængelse af hinanden. Der er indkøbsmuligheder i begge bydele, og i Holsted By findes skole, børnehaver, idrætscenter og meget mere inden for cykelafstand.

Holsted er med sine godt 3.000 indbyggere en aktiv by, der har sit eget idræts- og kulturcenter; Medius. Her er også fine vandremuligheder på de 4 vandrestier, der har udgangspunkt fra Medius, hvor man bl.a. kan nyde udsigten over Holsted Å på sin gåtur.

Ejendommen har et jordtilliggende på ca. 7,8 ha, der ligger i et samlet stykke umiddelbart omkring ejendommen. Af arealet er 6,59 ha bortforpagtet indtil 31.12.2026. Der er mulighed for at afkorte aftalen for en køber med 1 års varsel. Der er ligeledes mulighed for at købe ejendommen med et mindre jordtilliggende. Se sag 6028-B.

Ejendommens stuehus er opført i 1850 og er til-/ombygget i 1981. Boligen er i et plan med et boligareal på 165 kvm. Stuehuset danner sammen med de tidligere staldbygninger rammerne om et charmerende gårdmiljø, ligesom haven giver mulighed for mange hyggestunder.

Fra stuehusets udestue har man en dejlig udsigt gennem haven og ud over markerne.

Fra Holsted Stationsby kører tog til både Esbjerg og Kolding, men tager man egen bil tager køreturen til Kolding, Esbjerg eller Ribe knap 30 minutter, hvorfor man også er tæt på alskens uddannelsesinstitutioner, arbejdspladers, kutlturarrangementer og meget mere.

Tilkørsel til motorvej E20 ligger knap 10 minutters kørsel fra ejendommen.

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Brørup


Nørregade 12

6650 Brørup


75 38 20 00

broerup@agriteam.dk

Besøg mægler