Luk fuldskærm
Solgt

Søger du en landejendom, hvor der godt må være plads til et par heste, fars hobby (- eller erhverv) i driftsbygningerne og stuehuset gerne må stå indflytningsklar? Så ta' et kig på denne her!

Denne skønne indflytningsklare landejendom søger nye ejer(e). Som sagt, så får man god plads både ude og inde, som står klar til brug - enten på hobbyplan eller som professionel, ja eller en blanding.

Ejendommen er beliggende ganske centralt i forhold til handelsbyer som Hobro og Aars, men også til centerbyer som Aalestrup og Nørager - hvor der alle 4 steder er som minimum indkøbsmuligheder til dagligdagen, skole, fritidsaktiviteter, børnepasning. Ude ved vejen kører skolebussen til Aalestrup. Søger man landsbymiljøet så er der heller ikke langt ned til Simested. Derudover er der kun 10 km. til E45 (Hobro N).

Stuehuset er delvis renoveret i henholdsvis 2002 og 2011 i lyse farver, i kvalitetsmaterialer og med en god boligkomfort, hvor der er god plads til børnefamilien.

Driftsbygningerne står ligeledes klar til at blive benyttet - her er der både plads til opbevaring, værksted med indgang til evt. kontorfaciliteter/gildesal - eller teenagernes egen afdeling. Derudover er der et optimalt maskinhus fra 2006 på 500 m2 med stålspær og fast bund.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: www.raadtilpenge.dk/Gode-raad/boliglaan/tjekboliglaan

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Messevej 1

9600 Aars


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler