Luk fuldskærm
Slagtegrise- og planteavlsejendom
"Store Karlskov" er hovedgården i en portefølje af landbrugsejendomme til produktion af slagtegrise og planteavl.

Driften består af 2 bygningssæt, hvor der er mulighed for produktion på begge. Herudover er der 3 bygningsløse ejendomme og 2 mindre stykker frijord.
Ejendommene har et samlet grundareal på 242,81 ha, hvor ca. 170,14 ha er støtteberettiget agerjord, ca. 3,80 ha permanent græs og ca. 4,51 ha udtaget til MVJ ordning uden drift. Restarealerne består af skov herunder fredskov og natur. Der er mulighed for vanding af hovedparten af agerjorden fra egne markvandingsanlæg.

"Store Karlskov" Bredsten Landevej 152
På ejendommen er der produktion af slagtegrise fra rationelle indrettede Nyborg Huse verandastalde, der tilgodeser grisenes velfærd med et udeareal. Der fodres med vådfodring i langkrybber og der er gode udleveringsforholde i separat stald. Ejendommen har en §16a stk. 2 miljøgodkendelse fra 2021 baseret på kvadratmeter - med tilladelse til ca. 3.570 stipladser.
Herudover er der 3 gode maskinhuse og værksted samt anden udbygning til alternativ anvendelse.

Stuehuset på 231 kvm med integreret garage er en flot og arkitekttegnet bygning fra 1999 i et plan, der kan opfylde en moderne families behov.

"Hedebo" Bredsten Landevej 163
Driften på ejendommen er slagtegriseproduktion fra Nyborg Huse verandastalde. Der er tilladelse til en årlig produktion af ca. 7.530 slagtegrise. Staldene er udformet så de også kan anvendes til smågrise i et FRATS system. Alt i alt en rationel indretning. Endvidere gode udleveringsstalde.

Der er et stort stuehus i et plan på 233 kvm. Boligen er løbende renoveret og fremstår i en god stand og opfylder de fleste familiers behov. Alternativt kan den anvendes til medarbejderbolig.

Der medfølger vandingsmaskiner til arealerne. Øvrige maskiner kan tilkøbes efter behov. Forhør nærmere
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler