Luk fuldskærm
Ejendom med PANORAMAUDSIGT over Nørreådalen.
UDSIGT - UDSIGT - UDSIGT Panorama over Nørreådalen.

FLOTTERE I VIRKELIGHEDEN END BILLEDER KAN VISE.

En hel unik ejendom for den natur og jagtinteresserede.

Når du kører ad indkørslen ind på gårdspladsen, ser du en velholdt landbrugsejendom med store og ligeledes velholdte haller med en masse muligheder for håndværkere, hestehold, udlejning eller andre formål. Ejendommen er udbudt med 9,5 hektar - men sælger er fleksibel. Den er også udbudt med 2 hektar i andet udbud.

Ser du så til højre, står ud af bilen og går over i haven - ja så forsvinder det almindelige ved denne ejendom og den helt unikke udsigt her fra kanten af Nørreådalen åbenbarer sig. Den bør du opleve, da billederne ikke retfærdiggør udsigten i virkeligheden

Stuehuset er indrettet med fuld kælder og fra både stueplan og første salen er udsigten som i haven - direkte ud over Nørreådalen. Indretning med gode rum, badeværelse i stueplan og et ældre i kælderen. Med en dejlig lys stue og køkken.
Nedgang til kælder både ude fra og fra huset.

Driftsbygninger fremstår som haller med stålspær - og derfor med en række muligheder for lager, udlejning eller til eget brug.

Arealerne er både græs, skov og andet natur.

Ejendommen ligger 15 km fra Viborg og med 4 km. til Vejrumbro, hvor der er børnepasning og friskole. Skoledistriktet er Ørum. I Ørum er ud over skolen, idrætscenter og læge.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers NV


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler