Luk fuldskærm
Solgt

Ved landsbyen Fole ca. 6 km fra Gram og med ca. 15 km til Ribe ligger ejendommen Fyldbinggaard tilpas tilbagetrukket fra mindre kommunevej og omgivet af sine ca. 33,5 ha.

Ejendommen fremtræder som en 4-længet ejendom med perlegrus i gårdspladsen og mod syd er der dejlig have med flere terrasser/lækroge, lysthuse mv. Der er god beplantning og samtidig en flot udsigt mod syd.

Bygningerne består af flot stuehus, totalrenoveret og delvis nybygget i 2007/2008, garage og staldbygning samt mindre ladebygning. Mod øst ligger et traditionelt maskinhus og endnu en stålspærshal som p.t. er udlejet til lager. Der er desuden en mindre lade hvor der er indrettet hønsehus og plads til andre smådyr samt udendørsareal til dyrene.

Af jorden er ca. 27,38 ha agerjord og ca. 2,05 ha vedvarende græs ved Gram Å. Markerne er udlejet til økologisk planteavl. Bonitet: lerblandet sand længst mod nord, grovsandet omkring bygningerne og humus ved Åen. Gns. JB 3-4 for det dyrkbare areal.
Desuden naturarealer med søer, en gravhøj samt et mindre skovstykke. Skoven er udlånt til Spejderne, hvor der er bygget spejderhytte, bålplads mv.

Ejendommen kan købes med tilhørende ca. 2,5 ha. Se sag 616-B

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Brørup


Nørregade 12

6650 Brørup


75 38 20 00

broerup@agriteam.dk

Besøg mægler