Luk fuldskærm
Charmerende landejendom med god beliggenhed
Velkommen til Forumvej 16. Denne charmerende ejendom byder på en stemningsfuld atmosfære med sine bondehus vinduer, indretning og karakteristiske stråtag.

Med et samlet boligareal på 200 m2 og hele 1,65 hektar jord tilknyttet, har I her en unik mulighed for at skabe jeres eget lille paradis i naturskønne omgivelser.

Den velindrettede bolig emmer af hygge og charme. Det hyggelige stuehus med den indbydende atmosfære fuldendes med synlige bjælker, landkøkken og masseovn. Boligen er godt indrettet med bl.a. to badeværelser, køkken/alrum, stort soveværelse, kontor og to børneværelser med egen hems.

Til ejendommen får I hele 1,65 hektar jord så her er rig mulighed for at udfolde jer. Hvis drømmen er, at have et par heste så er denne ejendom det perfekte udgangspunkt. Ejendommen rummer i dag en bygning med hestebokse, herover dobbelt garage samt disponibelt rum til div. hobbyer.

Ejendommen er perfekt placeret mellem Esbjerg og Varde, hvilket giver jer nem adgang til begge byers faciliteter og aktiviteter. Samtidig befinder I jer i landlige omgivelser med ro og natur lige uden for døren.

For børnefamilier er det en ekstra fordel, at skolebussen kører lige forbi ejendommen, hvilket gør skolegangen nem og bekvem for de yngste familiemedlemmer.

Forumvej 16 er mere end bare en bolig; det er et hjem med sjæl, karakter og potentiale. Denne ejendom er en unik mulighed for at skabe jeres eget lille fristed, hvor I kan leve tæt på naturen, samtidig med at I er tæt på alle nødvendige faciliteter. Tag det første skridt mod dit drømmehjem på landet - velkommen til Forumvej 16!
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler