Luk fuldskærm
Naturskøn landejendom på 34,5 hektar nær Oksbøl og Ho Bugt
Det er noget helt særligt at kunne slå døre og vinduer op og nyde en grøn udsigt over solbeskinnede marker, så langt øjet rækker. Det vil I ikke desto mindre kunne gøre her på Fredtoftvej 2 nær Oksbøl, hvor I finder en charmerende landejendom på hele 34,5 hektar land. Omgivelserne bliver ikke meget mere fredelige og dejlige end her, hvor der er langt til nærmeste naboer - og hvor I får en fuldstændig uspoleret udsigt til Ho Bugt fra grunden. Samtidig er der gode jagtmuligheder. I kan blandt andet jage krondyr.

Hvad end drømmen er at have planteavlsbrug eller agerbrug i idylliske naturomgivelser, så tør vi godt love, at I kan udleve den her. Stuehuset er opført i 1857 og rummer 172 boligkvadratmeter i et enkelt plan. Dertil kommer tre udhuse på alt i alt 526 kvadratmeter med et væld af forskellige anvendelsesmuligheder.

Boligen byder på masser af landlig charme med blotlagte loftsbjælker, høje vægpaneler, småsprossede vinduer og et hyggeligt bondekøkken. Samtidig er der godt med plads - blandt andet i det store opholdsmiljø med stue, spisestue og køkken-alrum i åben forbindelse. Her vil I kunne glæde jer over udsigten til jeres store, grønne grund - og når solen går ned, kan I tænde op i den gamle pejseindsats, der emmer af stemning og historie.

Det kan blive til mange skønne gå-, løbe- og cykelture i området. I bil tager det desuden blot fem minutter til Oksbøl og under en halv time til Esbjerg. Og så kan I køre til Vejers Strand og Vesterhavets bølger på et kvarter.

Som prikken over i'et, så drives jorden økologisk og indbringer samtidig gode indtægter via diverse støtteordninger eller alternativt ved udlejning.

Ring, og lad os arrangere en fremvisning!
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler