Luk fuldskærm
STADIG TÆT PÅ BYEN - TÆT PÅ NATUREN
Skønt beliggende ned til åen ligger denne ejendom med naturen som nabo, som er klar til nye ejere.

Her får man muligheden for selv løbende at sætte sit eget præg på ejendommen, hvis man ikke gør det hele fra overtagelsesdagen af. Bygningerne er af ældre dato, men med beliggenheden ned til åen og cykelafstand til byen, så indbyder ejendommen til at skabe en god og rolig base til familiens hverdag.

I driftsbygningerne er fin mulighed for pladskrævende hobbyer, bl.a. i maskinhuset med stålspær og løs bund - ellers er der også godt med plads på køreloftet over den gamle kostald eller i laden med god højde. Fra den gamle kostald kan der være direkte udgang til fold.

Her er der cykelafstand til skole, fritidsinteresser, indkøb og fælles aktiviteter i Suldrup, så har et bredt udvalg til familien. Bl.a. tilbyder IK FREM et bredt udvalg fritidsaktivteter i alle aldre, såsom fodbold, håndbold, gymnastik og meget mere. Suldrup Skole har klasserne 0.-9. - også i tæt samarbejde med SFO, SFO2 og ungdomsklub. Lige ved siden af skolen ligger vuggestue og børnehaven Tumlehøj og til den anden side ligger Stensbohallen - alt sammen i cykelafstand fra ejendommen.

Ejendommen er under udstykning.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers NV


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler