Luk fuldskærm
Solgt
Fritidslandbrug- udlejning - bolig - pæne lejeindtægter.
Med få kilometer ind til centrum af Viborg ligger denne flotte velholdte ejendom naturskønt på kanten af de store natur og skovområder vest for Viborg. Selve ejendommen er med 11,5 hektar, hvor ca. 7,5 kan dyrkes og resten er velegnet til afgræsning eller rekreative formål.

Driftsbygningerne er meget velholdte og anvendelige. I de 3 haller på ca. 500, 500 og 1.000 m2 er der i alles gavle store elstyrede porte. Fast bund i alle haller. Velholdte facader. Dertil i ældre driftsbygninger fyrrum, værksted, garager m.m. og på siden af den ene store bygning opført væksthus direkte ud for og tæt på stuehuset.

Det rummelige stuehus udgør dels det oprindelige fra 1892 og tilbygning fra 1983. Det hele i fin stand og med 3 lags vinduer.
Opvarmning ved nyt pillefyr i driftsbygning og med vand fra Energi Viborg vand. Ligger med fantastisk kig ud på haven/landskabet ned mod bækken.

Der er store lejeindtægter - primært fra udlejning af jorden og de store haller til dels en selvstændig murer og dels til campingvogne.

Kan en køber opnå en god finansiering kan resthuslejen for stuehuset blive tæt på nul.

Her kan man, som den lille håndværker opnå en god kombination med erhverv og privat på samme matrikel - alternativ kan ejendommen bruges som investeringsejendom.

Kom ud og se de muligheder, som ejendommen byder på.

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers NV


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler