Luk fuldskærm

Ejendommen byder på to velholdte boliger med god plads og strækker sig over et areal på 8,2 hektar, hvoraf 4,8 hektar er agerjord, der ligger omkring bygningerne.

Hovedstuehuset, opført i 1925, med pudset facade og eternittag. Boligareal på 201 kvadratmeter, løbende moderniseret og vedligeholdt. Senest med et nyindrettet badeværelse. Stueplan byder på entre, køkken, stue og to værelser. På første sal findes yderligere to værelser, et depotrum samt et disponibelt rum, som er forberedt til badeværelse.

Bolig nr. 2 er beliggende i en tidligere landbrugsbygning, der blev ombygget i 2012. Flot renoveret og indrettet til en moderne bolig med et boligareal på 171 kvadratmeter. Indretningen omfatter entre, køkken og stue i åben sammenhæng, tre værelser samt et stort og et mindre badeværelse.

Placeringen af de to boliger på ejendommen er ideel, idet de vender hver sin vej, hvilket giver mulighed for at to familier kan bo uforstyrret fra hinanden samtidig med, at de stadig er tæt på hinanden.

Udhusene på ejendommen er funktionelle og alsidige. I dag anvendes de til lager, værksted, tidligere gårdbutik, gildesal, hestestald mv. Bygningerne er i god stand og tilbyder mange anvendelsesmuligheder.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers NV


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler