Luk fuldskærm
Landejendom kort afstand til Esbjerg med næsten 10 hektar jord - en perfekt mulighed for at drive stutteri eller rideskole
Mulighed for indtægter ved udlejning af hestebokse !!

Drømmer I om en ejendom, hvor I kan drive jeres helt egen rideskole, eller ønsker I at springe ud i et stutterieventyr? Så skal I se nærmere på denne imponerende ejendom der er beliggende med kort afstand til Esbjerg ved landsbyen Grimstrup få minutter fra hverdagens bekvemmeligheder, skoler, børnehave og sportsfaciliteter. Her får I et stuehus med plads til hele familien og et uudnyttet loft. Der er 9,92 ha jord, en stor ridehal, to hestestalde med i alt 25 hestebokse og en udendørs ridebane.

I kan i stuehuset se frem til lige knap 200 kvadratmeter, hvor største delen af stueplan fik etableret gulvvarme i 2005. Stort set alle vinduer blev også opdateret samme år, ligesom det flotte køkken også blev det. Køkken-alrummet ligger i åben forbindelse med vinkelstuen, som med rette er hjemmets hjerte, hvor I naturligt vil samles. I finder endvidere tre værelser, et bryggers, et sadelrum og et badeværelse, mens der også er istandsat et enkelt værelse på første sal. Herfra er der udgang til det uudnyttede loftrum, som I kan sætte jeres eget præg på.

Udenfor kan I nyde sommeren på den nydelige terrasse, der har sol hele dagen.

Der er direkte adgang til staldene fra sadelrummet, og I får derfor let ved at komme omkring i de mange udhuse. Her venter jer i alt 25 hestebokse, som er store af sin art. De kan derfor benyttes som folebokse. Ridehallen blev opført i 2011, og byder på virkelig gode forhold. Ligeså er ridebanen udendørs i høj kvalitet, og hele grunden er hegnet ind, så hestene bliver, hvor de skal.

Kan I se drømmen for jer? Vi vil med glæde vise jer rundt.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler