Luk fuldskærm
Fantastisk lystejendom med egen sø og grund langs Grindsted Å
Østergård er en naturperle med egen sø, ca. 300 meter egen åbred langs Grindsted Å, og smukke naturområder med en blanding af enge, krat og forskellige trætyper.

Ejendommen byder på en rummelig bolig på 166 kvadratmeter, opført i 1994, som er udstyret med jordvarme og har en flot energimærkekarakter på A2010. Ejendommen har et samlet areal på ca. 14,4 hektar, hvoraf størstedelen, ca. 13,2 hektar, ligger umiddelbart omkring stuehuset.

Udsigten fra spisestuen over søen og naturområdet ned mod åen er en kilde til ro, og her er unikke muligheder for stille sommeraftenture langs åen eller en kop kaffe ved søen.
Ejendommen byder på muligheder for jagt, fiskeri og gåture med hunden. Der er en bestand af råvildt og strejf af kronvildt, ligesom der er gode muligheder for at støde på snepper og duer.

Ejendommen byder også på alskens muligheder for at lave hobbyaktiviteter i ejendommens maskinhus, der også vil kunne benyttes til mindre hestehold eller andet hobbydyrehold.
Er man til mortorcykler, er her endda egen motocross bane, der på fin vis er integreret i naturarealet.

Ejendommen er ugenert beliggende og godt tilbagetrukket fra Grindsted Landevej, hvorfra man kører ind til ejendommen ad egen "alle" på ca. 200 meter. Samtidig er man tæt på Grindsted centrum, som er kun ca. 4 km væk. Grindsted byder bl.a. på indkøbsmuligheder, skoler, børnepasning og sport- og kulturaktiviteter i det store center Magion.

Motorvej E20 ligger en halv times kørsel fra ejendommen, og man kan på ca. 45 minutter være både i Esbjerg og Vejle.

En helt unik lystejendom som vil være et ideelt sted for naturelskere, der samtidig gerne vil have nem adgang til moderne bekvemmeligheder og en bred vifte af aktiviteter lige uden for døren.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler