Luk fuldskærm
Solgt
Planteavlsbedrift med 80 hektar og evt. slagtesvin ved Bjerregrav.
Ejendom på knap 80 hektar med dejlig høj beliggenhed mellem Bjerregrav og Klejtrup i Viborg kommune. Nærmeste centerby er Bjerregrav med friskole, børnepasning og købmand. Skoledistrikt til folkeskole er Møldrup.
På Herredsvejen 138 ligger stuehuset fra 1973 meget højt og flot i landskabet med en flot udsigt fra have og stue.
Ejendommen er en planteavls- og slagtesvineejendom, hvor der indeholdt i planteavlen er en produktion af spisekartofler og udstyr til sortering i maskinhus. Her leveres dels til private lokale butikker og resten sælges til grossist.
Der findes vandindvindingstilladelse på 40.000 m3.
Svineproduktionen er samlet på ca. 1.700 stipladser. Ejendommen er ejet sammen med Gl. Aalborgvej 52A med ca. 1.400 pladser, så den samlede produktion har været ca. 12.000 slagtesvin.
2017 er der produceret 12.278 slagtesvin fordelt på de 2 produktionssteder. På Gl. Aalborgvej sker produktionen i nyindrettede stalde på spalter og fastbund. På Herredsvejen 138 sker produktionen primært i stalde med dybstrøelse og en mindre del i en stald med spalter og fast bund.
Der er ca. 61 ha. omdriftsareal og 6,5 ha. permanent græs på ejendommen. Arealerne ligger i både større marker og mindre marker omkring eller tæt på ejendommen.
Mindre biotoper ved skel og rundt på ejendommen af lidt buske og træer giver ud over landbrugsproduktionen er naturskøn beliggenhed og gode jagt muligheder.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler