Luk fuldskærm
Solgt
Lyst- og jagtejendom med unik beliggenhed
Ejendommen er beliggende i Haderslev Kommune i naturskønne omgivelser og fremstår i meget fin vedligeholdelsesstand. Ejendommens arealer består af både mark og skov, der er beliggende samlet ved bygningerne og giver gode muligheder for mindre dyrehold, friluftsliv og jagt.

Ejendommen er beliggende ud til fredelig gruset kommunevej i naturskønne omgivelser. For enden af grusvejen finder man en dejlig vandresti, der går langs åen

Til ejendommen hører i alt ca. 13 ha. Der søges EU-støtte på ca. 6,9 ha., der ligger umiddelbart omkring bygningerne. For enden af marken er der 2 søer med et godt andetræk. Herudover er der skovareal, delvis nyplantet på ca. 4 ha, heraf er 2,72 ha fredet egekrat.

Stuehuset er opført 1977 i beton/sandwichelementer, pålagt sorte betontagsten fra ca. år 2000. Grundareal iflg. BBR udgør 209 kvm, hvoraf 175 kvm er boligareal i et plan. De resterende 34 kvm er fordelt på dejligt værksted, fyrrum og et lækkert bryggers. Huset er efterisoleret på loftet.

Huset er vinkelbygget og den indbyggede carport benyttes i dag som overdækket terrasse.

Endvidere byder ejendommen på lager- og maskinhal opført i 1994 på 341 kvm. I den østlige ende er der indbygget garage med ledhejseport samt 2 hestebokse og med repos til hø/halm. Resten af hallen har halvt støbt bund og halvt løs bund. I den vestlige gavlende er der stor ledhejseport på 4 X 5 meter.

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Brørup


Nørregade 12

6650 Brørup


75 38 20 00

broerup@agriteam.dk

Besøg mægler