Luk fuldskærm

Lagerhaller, slagtesvin og god beliggenhed

Ejendommen på Hoelvej er meget selvstændig beliggende med hele arealet samlet omkring i en samlet matrikel. Derudover en bygningsløs ejendom på Ginnerupvej, hvor hele det dyrkede areal er beliggende samlet i en mark.

Jorden
Af det matrikulære areal på 115 ha er det oplyst at agerjorden udgør 105 ha. Arealet er delt i 2 marker, omkring bygningerne og ca. 9 km herfra. Boniteten er aldeles god og dyrkningssikkert lerjord. Jorden er bortforpagtet frem til og med henholdsvis høst 2025 og høst 2026. Ved handel kan forpagtningsaftalen opsiges af sælger efter nærmere aftale. Omkring halvdelen af det dyrkbare areal er i dag økologisk.

Driftsbygninger
Stald opført i 1977 i røde teglsten med eternittag. Indrettet med 6 sektioner til slagtesvin, hver med 8 stier. Fulddrænet gulv og 3-i-1 foderautomater. Udvendig gang til ind/udlevering og læsserampe ved gavl mod nord. Oplyst kapacitet er 1000 grise på stald. Stalden fremstår pænt vedligeholdt.

Ved siden af stalden er en lade/maskinhus på 285 m2. Her er 2 siloer til indblæsning af færdigfoder. Anslået, samlet kapacitet er 15-20 tons.

Lagerhaller/planlager mv. på samlet ca. 3200 m2. Fordelt med maskinhus, planlager/halmlager og et stort halmhus. Derudover overdækket gennemkøring/halmhus. Halmhus og en del af huset med planlager er med tagplader fra 2020. Alle hallerne er dimensioneret, så de også i dag er meget anvendelige til landbrug ol.

Bolig
Opført i 1870 i røde teglsten, der i dag i stort omfang er vandskuret.. Tag er eternit. I flg. BBR er der et samlet boligareal på 250 m2. Mod nord er der en temmelig stor have, der er udlagt i græs og med en del ældre frugttræer.
Boligen er ikke udlejet.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler