Luk fuldskærm
Hyggeligt lille hus i udkanten af Gedsted
En lille hyggelig bygningsparcel beliggende i udkanten af Gedsted, men dog kun ca. 5-10 minutters gang til midten af Gedsted, hvor der er indkøbsmuligheder af dagligvarer. Ligeledes er der få minutters gang til både skole og stadion/idrætshal.
Ved siden af ejendommen er Gedsted Rideskole.

Med 1 minuts kørsel er man på den i lokal tale Viborg-/Løgstørvejen, hvor der her er ca. 30 munitters kørsel i sydgående retning til handelsbyen Viborg og ca. 35 minutters kørsel i nordgående retning til Løgstør. Herudover, der er ca. 15 minutters kørsel til Aaletsrup.

Selve bygningsparcellen udgør et mindre stuehus, en garage samt udbygninger med indkørslen på midten af parcellen. På modsatte side af indkørslen er der et ca. 1.670 m2 stort areal, som i dag bliver afgræsset af ponyer.

Stuehuset er med sine 66 m2 indrettet med gang, badeværelse, værelse, køkken alrum bygget sammen med stue. Hele huset er gennemrenoveret indendørs i 2008 og godt udnyttet trods sine små 66 m2 i grundplan.
Fra husets eneste indgang går man direkte ind i køkken alrum og videre ind i stuen. Herfra er der udgang til sydvendt terasse med udsigt over marker.
Hele køkken-alrummet og stuen fremstår lyst og rummelig.

For den interesserede vil der være mulighed for tilkøb af engparceller på henholdsvis ca. 3,3 ha., ca. 1,5 ha. eller/og ca. 0,5 ha.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers NV


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler