Luk fuldskærm
Energivenlig ejendom mellem Varde og Esbjerg
Med en idyllisk beliggenhed i naturskønne omgivelser og med tilhørende 3,09 ha, finder I denne skønne ejendom som har meget at byde på.

Ca. halvdelen af jorden er beliggende omkring ejendommen, hvilket giver muligheder for dyrehold. Et stykke fra ejendommen finde du ca. 1,5 ha agerjord som pt. er udlejet . Jorden giver gode muligheder for jagt.

Til ejendommen høre gode udbygninger med værksted, stald og lade som hver især åbner op for et væld af muligheder, lige fra mekaniker værksted, til den pladskrævende hobby, dyrehold mm.

Stuehuset på 181 m2 er charmerende og hyggeligt og byder på et lyst køkken med spiseplads. Stue med godt lysindfald. Tidsløst badeværelse, stort soveværelse med skabsvæg. Stort bryggers med installation for vaskemaskine og tørretumbler, samt direkte adgang til rummelig gildesal med varme. På 1. salen finder du to store værelser. Der er endvidere forberedt til et toilet.

Ejendommen er yderst energieffektiv med pillefyr, luft til luft varmepumpe, solfanger og solcelleanlæg, hvilket gør ejendommen miljøvenlig og bæredygtig.

På under 10 minutter i bil kan du komme til både Hjerting, som byder på fantastisk strand, samt Esbjerg og Varde som begge byder på skoler, fritidsaktiviteter, cafeer, indkøbsmuligheder mm.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler