Luk fuldskærm
Fantastisk skov-/naturejendom ved Tistrup
Lige uden for Tistrup ligger denne skønne naturejendom, hvortil der hører ca. 28,33 hektar jord.

Jorden er beplantet med store Nordmannsgraner, lysåbne arealer og en sø. Der er dermed grundlag for rigtig gode muligheder for at gå på jagt, ligesom der også er mulighed for indtægter ved salg af pyntegrønt mv.

Boligen, der er fra 1910, fremstår gennemrenoveret og særdeles præsentabel. De mange kvadratmeter indenfor er godt fordelt over halvandet plan og byder på et væld af muligheder.
Boligen rummer hele 337 m2 og byder på en masse gode værelser, 2 stuer, et godt køkken-alrum med moderne elementer, 2 toiletter og et kæmpe badeværelse med spabad og sauna. Hertil kommer flere udbygninger og en parklignende have.

Den anseelige have prydes af smuk beplantning omgivet af høje, skærmende træer samt en hyggelige sydvest vendt terrasse. Centralt på det medfølgende areal ligger der en stor sø indhyllet i store træer. Hertil en lille hytte med bålplads.

Udbygningerne fremstår velholdte og består bl.a. et stort maskinhus, et isoleret og opvarmet værksted samt en garagebygning med flere disponible rum.

Beliggenheden for ejendommen er rigtig god, for ud over de idylliske og naturrige omgivelser, er der blot lidt over én kilometer til Tistrup med alle hverdagsbehov og togstation.

Har I fået lyst til at se eller høre mere om ejendommen? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler