Luk fuldskærm
Unik byggegrund på 3 ha ved Henne Kirkeby
Her har I en enestående mulighed for, at erhverve jer en grund på hele 3,31 hektar (33.134 m²) i det naturskønne område ved Henne Kirkeby tæt på Vesterhavet, Filsø og Henne Kirkeby som er kendt for sin charme og autentiske atmosfære.

Området byder på den perfekte kombination af natur og ro. Der vil være rig mulighed for at spotte det lokale dyreliv, herunder den store bestand af krondyr. Grunden på hele 3,31 ha. består udover bygge muligheder også af ca. 2,82 ha agerjord. Grunden ligger tilbagetrukket, som gør placeringen unik.

Da den tidligere ejendom er nedrevet og fjernet, skaber denne mulighed et tomt lærred for jeres byggeambitioner. Der er allerede ført vand, kloak og el til grunden.

Der foreligger allerede tilladelse og tegninger til en rummelig bolig i 2 plan på i alt 340 kvadratmeter. Der er selvfølgelig også rig mulighed for, at tegne jeres egen drømme bolig. Det er muligt at tilkøbe yderligere jord, hvis dette ønskes.

Denne unikke byggegrund er en sjælden mulighed, så tøv ikke med at kontakte os for yderligere information eller for at arrangere en besigtigelse.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler