Luk fuldskærm
Lystejendom med ager, eng og natur
Beliggende ved mindre, fredelig vej - omgivet af mark og dejlig natur - finder man her en virkelig velholdt og dejlig ejendom med et jordtilliggende på knap 30 ha. Her er rig mulighed for at drive fritidslandbrug, gå på jagt på egen grund og nyde livet i dejlige omgivelser.

Ejendommen drives i dag som fritidslandbrug med dyrkning af primært korn samt mindre hold af kødkvæg og heste. Af ejendommens areal søges der EU-støtte på ca. 24 ha.

Ejendommen byder på et velholdt og velindrettet stuehus med udnyttet boligareal på 118 kvadratmeter i stueetagen og mulighed for renovering af 1. sal på 51 kvm.

Endvidere findes to driftsbygninger, henholdsvis 963 kvm ridehus/maskinhus og 513 kvm hal, der p.t. er indrettet med bl.a. 5 hestebokse samt to løsdriftsbokse med udgang direkte til fold. Her er endvidere god plads til diverse opbevaring. Udbygningerne er i god stand og har utallige anvendelsesmuligheder.

Af ejendommens jordtilliggende er ca. 11 ha naturarealer, der indbyder til mange hyggelige gåture eller jagtstunder. Her findes både bestand af rå- og kronvildt, ligesom der er gode chancer for at støde på en sneppe eller harer.

Til ejendommen hører også et engstykke beliggende direkte til Nebel Bæk, hvor der er smuk natur langs vandløbet.

Ejendommen ligger ca. 4,5 km fra Hejnsvig, hvor der er en velfungerende Dagli'Brugsen og ca. 7,5 km fra Vorbasse, hvor der findes en yderst populær skole samt SuperBrugsen.

På ca. 15 min. er man i Billund, der er en aktiv og levende by med forlystelsesparker, international lufthavn, tøjbutikker, flere dagligvarebutikker, international skole m.v.

Turen til Vejle, Kolding og Esbjerg klares i bil på ca. 40 minutter.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Brørup


Nørregade 12

6650 Brørup


75 38 20 00

broerup@agriteam.dk

Besøg mægler