Luk fuldskærm

Ejendom beliggende i Lem med et matrikulært areal på 130 ha og knap 125 ha god agerjord

Gården er firlænget og højtliggende med udsigt mod syd. Jorden ligger primært ret tæt ved ejendommen og er med en temmelig god bonitet.

Stuehuset:
Opført i 1869 i røde teglsten på høj sokkel og er med tegltag. Bebygget areal er på 248 m2. 1. salen er ikke udnyttet. Boligen er gennemgribende renoveret i ca. 2005. Indeholder baggang, bryggers, viktualierum, soveværelse, 2 badeværelser, køkken, 3 værelser, 2 stuer og forgang. Der er gulvvarme overalt. Kloakering er 2-strenget.

Driftsbygninger:
Gårdspladsen er indrammet af 3 længer ældre driftsbygninger. I længen mod vest er der stald og opbevaring. I længen mod nord er der port for indkørsel til gårdsplads. Derudover er der etableret korngrav, renseri og tørreri samt opbevaring til ca. 3600 tdr korn i planlager. Længen mod øst er delvist fornyet, hvor der i den ældre del er fyrrum og lager, og i den nyere del er bilgarage. Her er disponeret efter at der kan indrettes lejlighed/kontor på 1. salen. Her er allerede nu indrettet terrasse som en del af bygningen, ud for 1.salen, med nedgang til terrasse ved gårdspladsen.De 3 længer fik nyt ståltag i 2007.

2 haller er beliggende øst for de ældste bygninger. Traditionelt opført med stålspær og med port i gavl. Den ene, på 590 m2, er indrettet med fast gulv og er indrettet til tørreri og kødkvæg og med ståltag fra 2019. Den anden hal er med grusbund og er på 984 m2. Begge haller er med skydeporte i syd gavl og elektriske led hejse port i nordgavl.


Jorden:
Arronderingen er rimelig, med en række mindre stykker, samtidig med nogle temmelig gode og reelle marker. Der er ca. 2 km på vej til det jord der ligger længst væk fra ejendommen. Langt størstedelen af jorden er høj markjord med en temmelig god bonitet. Jorden er drevet økologisk de seneste 25 år.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers NV


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler