Luk fuldskærm
Fantastisk landejendom på 16 ha med egen skov
Velkommen til Lifstrup Hovedvej 39, hvor drømmen om landlig idyl og moderne komfort går hånd i hånd.

Med egen skov og ridebane får du muligheden for at dyrke dine interesser og nyde naturen lige uden for døren, samtidig med at du har nem adgang til byens mange faciliteter. Er du til MTB-cykling, og vinterbadning kan du hurtigt og nemt via egen skov tilgå Sønderplantage med Nysø og de mange gode MTB spor.

Ejendommen har et grundareal på hele 16 ha bestående af ca. 7,1 ha støtteberettiget jord og ca. 8,4 ha egen skov. Ved bygningerne er der hestefolde og en flot ridebane. Den unge skov byder på flotte korridorer og små lysninger.

Stuehuset på 151 kvm er løbende moderniseret og fremtræder moderne. Når du træder ind i boligen, mødes du af lyse og rummelige indendørsarealer, der emmer af varme og indbydende atmosfære. Stort køkken med spiseplads, 2 gode badeværelser, 3 værelser samt stort bryggers med direkte adgang til stald med 4 hestebokse, og et par ekstra værelse hen over stalden. I vinkel på stalden ligger laden, som er indrettet med 2 værkstedsrum med god loftshøjde, fyrrum og garage. Både stald og lade har fået nyt tag inden for de seneste år.

Med sin nærhed til både Varde og Esbjerg som byder på shoppingmuligheder, restauranter samt dagtilbud og skoler er ejendommen ideelt placeret for dem, der ønsker at kombinere det bedste af to verdener - den landlige atmosfære og byens bekvemmeligheder.

Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev denne unikke ejendom med egne øjne.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler